+Smeagoll Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 Salut...!Am un calculator si dupa ce instalez windowsul imi da o eroare pe font albastru!!Am incercat sa reinstalez din nou si de pe clone windowsul dar tot aceasi problema!Cred ca ultima solutie e sa fac update de bios dar nu stiu cum sa fac pentru ca nu pot intra in windows!!Va rog ajutatima!!Se poate face din bios update???Pentru ca in bios pot intra!!AStept raspuns!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 de obicei cand iti da o astfel de eroare, ai o problema cu memoria. cel mai simplu ar fi sa testezi memoria pe un alt calculator, la vreun prieten, sau sa iei de la un prieten o memorie care sti sigur ca functioneaza. mai poti primi astfel de erori cand faci overclock si sistemul nu este deloc stabil. iar daca vrei sa faci update de bios poti sa il faci din DOS dar trebuie sa intri pe site-ul producatorului placii de baza si sa descarci de acolo bios-ul si programul de scriere. Atentie la ce descarci si cum faci update-ul (sunt informatii pe site-ul producatorului) , pentru ca daca ceva nu merge bine s-a dus si placa de baza. Succes Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Smeagoll Posted February 25, 2007 Author Report Share Posted February 25, 2007 Sigur nu e facut overclock pentru ca pe el se lucreaza numai in word si nu are cine sa faca asa ceva...si despre memorie am testato si am pus altele si tot asa!!Am sa incerc sa fac update de bios!!Daca nu ma descurc am sa apelez la voi!!Mersi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tavicu Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 Sigur nu e facut overclock pentru ca pe el se lucreaza numai in word si nu are cine sa faca asa ceva...si despre memorie am testato si am pus altele si tot asa!!Am sa incerc sa fac update de bios!!Daca nu ma descurc am sa apelez la voi!!Mersi! ← Posibil sa fie si cd-ul de pe care instalezi!Stiu ca si eu am avut o asa problema...era zgariat la placa de retea si el instala winu si cand sa booteze win imi aparea ecran albastru ca are eroare la placa de retea...a mers dupa ce am schimbat cd-ul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Smeagoll Posted February 25, 2007 Author Report Share Posted February 25, 2007 Nu e de la cd-ul de win pentru ca am specificat ca am instalat si de pe clona originala trimisa impreuna cu compu si de pe cd si tot nu merge!!(Calculatoarele sunt de la scoala de la mine si sunt cumparate cu clone)! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts