Jump to content

Problema De Hardware?


Recommended Posts

Mi-o adus cineva un calculator...ii habarnist baiatul. Nici io nu is un depanator innascut dar cat de cat mai am habar de ce se intampla intr-un calculator. De data asta nu imi pot explica ce se intampla cu calculatorul asta. Il pornesc, in partea ante-windows deci aceea din care poti intra in bios, si in bios merge tastatura, de cand intru in windows pur si simplu se blocheaza. Am crezut ca e de la bios i-am dat load optimal settings sau last known good configuration dar si asa nu mergea. Si mouse la fel nu merge. Am incercat sa bootez un cd cu windows ca am crezut ca e de la windows dar tot asa am patit....cand intra in interfata aia albastra de configurare a windowsului, tastatura era blocata. Habar nu am care ii problema. Daca v-ati batut de problema asta va rog sa imi dati si mie ceva idei. Multumesc

Link to comment
Share on other sites

ti se blocheaza tastatura si mouse-ul ? ar putea fi din pricina windows-ului, daca nu ai prea multe programe instalate, incearca o reinstalare de windows, si daca nu merge revino cu detalii.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

OK! 1) Intra pe BIOS veririfca BINE setarile sa fie tastatura si mousul bifate.

2) Verifica si setataza toti n BIOS ca CD/DVD sa fie primul si HARDISKUL al doilea

ca sa poata sa iti booteze bine Windowsul la instalare.

3) Dai drumul la PC .Iintra pe el si vezi dupa ce sa incarcat bine Sistemul ,incearcasa intri pe Partiti,sa deschizi muzica filme etc.

4) Cand esti pe windows .daca ai cum pune pe cineva sa tasteze si sa utlizeze tastatura + mousul in timp ce tu mergi pe firele fiecaruia dintre ele,normal le iei pe rand.

si msica din fir pana la mofa din Pc ce face conexiunea si sa iti zica ce reactie are daca merge.sau merge cu intreruperi sau merge bine.adica paote fi de la ele.

5) Verifica si cu alte periferice(Tastaturi + mouse)daca functioneaza cand e deschis.poate fi de la firele lor sau alta chestie poate fi din mufele de conexiune de pe placa de baza ce poate sa iti faca figuri si sa ai probleme tehnice de la el (PC)si va trebu idus la reparat,verifica daca mai are garantie ..

6) intra in Windows in mod save.verifica si acolo la fel face?daca nu inseamna ca are o hiba.

7)insista sa reinstalezi Windowsul.

8)Daca nu merge nimik dintre acestea atunci luati cu sau fara garantie sa vil rezolve un tehnician la un DC ,sau la PRO sau la Flam.

Bfta si tinene la curent.

Link to comment
Share on other sites

Am reusit cumva sa fac sa mearga tastatura dar cred ca e o problema si cu hardul...nu stiu daca nu asta era singura problema de fapt...nu vrea sa imi reinstaleze windowsul. Mi s-a blocat o data la 14% si o data la 17% in timpul instalarii. Ma gandesc ca ii busit hardul...

Link to comment
Share on other sites

e posibil sa fie si din cauza hdd-ului... daca ai putea incerca sa pui un hdd de la un prieten, sa vezi daca tastatura si mouse-ul vor functiona, ti-ai da seama daca problema are legatura cu hdd-ul.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.