Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut!Am auzit ieri la stiri ca domeniu tarii noastre adica .ro este unul dintre cele mai periculoase din cauza atacurilor informatice si virusilor.

Oare chiar ii atrage pe hackeri domeniul nostru??? :->

Cum sa nu se viruseze prostul de roman care intra pe toate siteurile de pe google in speranta ca va gasii odata si odata pe un site vreun spargator de parole la ym!

Voi cati virusi ati luat pana acum de pe .ro(eu nici unul)??

Pc-helps-Toate intrebarile tale din IT au un raspuns,raspunsul il gasesti la noi!

Posted

sunt si hackeri romani,dar nu in sensu acela de n00b(yahoo crack,hi5).majoritatea vor sa dovedeasca ceva(de ex conquiztador killer- nu a fost facut pubilc.a fost demonstrat ca siteul acela este vulnerabil cu toate ca este atat de laudat).nici eu nu am intalnit virusi pana acum.majoritatea sunt forumurile de counter-strike unde se posteaza toata felurile de prosti care au virusi.

AssassinsCreedSig2.png
Posted

singurul lucru care imi trece prin cap la intrebarea asta:

"Oare chiar ii atrage pe hackeri domeniul nostru???"

Poate ii atrage pentru ca inca nu suntem o tara prea dezvoltata in domeniul web & IT ... si astfel le e ceva mai usor sa sparga site-urile...

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Pe mine ma deranjeaza cel mai mult prostii care nu stiu sa aprinda calculatorul si se dau hackeri, cu chestii de genul:

"Ba daca ma oftici iti dau flood la site" - wow ! Frate m-ai speriat rau cu asta !

destept a fost Vladuz... care a spart eBay ... pacat ca nu a stiut cand sa se opreasca... restul sunt rahati...

Posted

Nu am avut nici eu probleme dastea , si sper sa nici nu am ma rog... Si aveti dreptate multi virusi se iau dupa site-uri de genu"Afli parola de la Yahoo!Messenger in 20 de secunde" , "Spargi orice hi5 " , " Afli parola de la orice host " .Hai sa fim seriosi astea sunt niste prostii .

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

- Primul hacker cocalar, aparut la 8 Iunie 2000 a reusit incredibila performanta de a schimba avatarul pe Piczo !

- Dornic de a-si imbunatati performantele, acelasi hacker isi face primul sau cont pe un forum, dand o adresa de e-mail falsa !

- Vrand sa se afirme, un cocalar de 17 ani apare la stirile de la ora 5 reusind sa dea mesaj privat pe DC++ !

Mi-au placut cele 3 metode descoperite de acest "hacker". :))

@gaara_girl mai ai virusul in calculator ? poate te putem ajuta sa scapi de el...

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.