misteriosu Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 Salut! Vreau si eu sa schimb parola de la o victima la radmin.. ..! Multumesc Anticipat!
Rila Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 Pai fa-ma sa inteleg! Tu vrei sa schimbi parola la radmin a unei victime ale tale?Pai nu pooti sa ii deschizi pur si simplu radmin clientu de la ea si sa ii schimbi parola tot prin radmin? Pc-helps-Toate intrebarile tale din IT au un raspuns,raspunsul il gasesti la noi!
misteriosu Posted June 9, 2008 Author Report Posted June 9, 2008 @Rila nu intelegi.. ..!Eu vreau sa schimb parola ca sa pot sa intru numai eu la acea victima . DE exemplu ca ar parola generala de radmin : 12345 , eu vreau sa schimb acea parola:)
gaby Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 si nu o poti schimba cum a zis Rila ? Pai nu pooti sa ii deschizi pur si simplu radmin clientu de la ea si sa ii schimbi parola tot prin radmin? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
misteriosu Posted June 9, 2008 Author Report Posted June 9, 2008 Nu stiu sa fac asa.. ..! DAca iti puteti spune mai exact cum:)
gaby Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 deci din cate am inteles vrei sa schimbi parola care ti se cere la conectarea catre un alt calculator nu ? uita-te prin setarile radmin-ului si vezi ca trebuie sa fie o setare, intri in celalalt calculator si urmezi pasii pe care ii vei face la tine ca sa poti schimba parola. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
misteriosu Posted June 9, 2008 Author Report Posted June 9, 2008 @gaby ... dap asta vreau sa fac.. ! Dar cand dau sa ma conectez .. imi cere parola si atat Nu exista vreo comada pt cmd ?
gaby Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 adica tu nu sti parola ? vrei sa te conectezi la cineva cu care nu ai vorbit inainte ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
misteriosu Posted June 9, 2008 Author Report Posted June 9, 2008 @gaby nu intelesasi eu vreau sa schimb parola aceea de ti`o cere atunci cand dai sa te contectezi la acea victima
Rila Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 Sa iti explic: Eu sunt victima ta,da? Tu intrii la mine in calculator prin radmin si cand iti apare desktopu meu pe ecran intrii in clientul meu de radmin,(adica programelul ala pe care mi l-ai trimis ca sa poti intra in calculatorul meu) si schimbi parola de acolo si cand te vei conecta la mine, vei pune la radmin la tine in calculator parola pe care ai pus-o la mine. Sper ca ai inteles Pc-helps-Toate intrebarile tale din IT au un raspuns,raspunsul il gasesti la noi!
misteriosu Posted June 10, 2008 Author Report Posted June 10, 2008 Multumesc Acum cred ca am inteles... Deci sa intru p full control.. dupa care ca intru in windows in system32.. si in r_server.exe ?? NU?
+Nameless Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 din cate stiu parola la radmin nu se poate schimba....
+zNowkid Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 deci ce ii trimiti tu victimei ca sa intri in pc cu full control sau doar sa privesti...e un .exe sub forma unei poze sau altceva...depinde acum.acea chestie pe care o trimiti e o arhiva in care sunt anumite fisiere.cand executabilu este executat se executa automat si ce e in acel .exe...sunt niste fisiere tip .vbs parca, ce face "o gaura" in firewallul victimei.parola o schimbi din acele fisiere dupa ce "dezarhivezi" .exeu.pare cam aiurea poate...si de acolo schimbi parola si poti trimite iar exectabilu victimei...in general parola e "xplicit"...totusi nu vad de ce vrei sa o schimbi odata ce te poti conecta .
misteriosu Posted June 21, 2008 Author Report Posted June 21, 2008 ms ..... Acum a`si vrea altceva..... daca poti sa bagi servaru` de la radmin intr`un program de exemplu : Winamp ................SE poate asa ceva?
gaby Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 poate te ajuta ce am postat eu aici: http://pctroubleshooting.ro/index.php?showtopic=4593 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now