Jump to content

Ce Web Browser Folosesti ?


Acrono

Recommended Posts

Eu folosesc IE8,Mozila Firefox 3.0,Safari si foloseama Opera...:D

Folosesc IE8 pentru ca am folosit IE de cand am inceput sa lucrez pe calculator,obisnuinduma.Dece 8? pentru ca vreau mereu cel mai nou+ ca nu mie sa pare ca da erori...mie nu mia dat decat una de cand il folosesc :)

Folosesc Mozila Firefox,uneori,pentru ca multi au zis ca e mai rapid,mie mi sa pare la fel, dar acum ca e 3.0, e si mai bine, imi place cum arata,asa ca o sa il folosesc mai des :D

Safari pentru ca imi place cum arata,cum se misca si cam atat...doar ca imi da cam 3 erori cand il folosesc o singura data :(( ,o sa il repun :D

Opera foloseam pentru ca atunci cand trebuia sa ies si doream dupa sa mai intru pe acele siteuri pe care eram nu trebuia sa copii linkul si sa il pun undeva sau sa il salvez ca un document, el pur si simplu ramanea acolo...plus ca imi placea desingul destul de dragut.

Daca ma puneti sa aleg dintre acestea... :-? ,nu as alege, pentru ca cel perfect trebuie sa fie perfect pentru mine,iar aia care le imbunatatesc nu o sa faca pe placul nimanui,doar util si desing cat de cat frumusel :D ,parerea mea :crazy:

2uek0t1.jpg
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.