Jump to content

Recommended Posts

Posted

IE7 si Opera... de mozilla nici sa n-aud  :-( yuk

motiveaza-ti r??

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

Mozilla Firefox folosesc pentru ca mi se pare cel mai bun si are si o interfata mai frumoasa decat altele:D

" N-am, pleacă ! "

Posted

Eu folosesc IE8,Mozila Firefox 3.0,Safari si foloseama Opera...:D

Folosesc IE8 pentru ca am folosit IE de cand am inceput sa lucrez pe calculator,obisnuinduma.Dece 8? pentru ca vreau mereu cel mai nou+ ca nu mie sa pare ca da erori...mie nu mia dat decat una de cand il folosesc :)

Folosesc Mozila Firefox,uneori,pentru ca multi au zis ca e mai rapid,mie mi sa pare la fel, dar acum ca e 3.0, e si mai bine, imi place cum arata,asa ca o sa il folosesc mai des :D

Safari pentru ca imi place cum arata,cum se misca si cam atat...doar ca imi da cam 3 erori cand il folosesc o singura data :(( ,o sa il repun :D

Opera foloseam pentru ca atunci cand trebuia sa ies si doream dupa sa mai intru pe acele siteuri pe care eram nu trebuia sa copii linkul si sa il pun undeva sau sa il salvez ca un document, el pur si simplu ramanea acolo...plus ca imi placea desingul destul de dragut.

Daca ma puneti sa aleg dintre acestea... :-? ,nu as alege, pentru ca cel perfect trebuie sa fie perfect pentru mine,iar aia care le imbunatatesc nu o sa faca pe placul nimanui,doar util si desing cat de cat frumusel :D ,parerea mea :crazy:

2uek0t1.jpg
  • 5 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.