MotanK47 Posted November 16, 2019 Report Posted November 16, 2019 Salut PCT! Vand tema ips 4.4.x , tema este creata de mine (cyberdesign) Tema vine la pachet cu suport free pentru 6 luni + un update cu color switcher Pret 50e. Link imagini: https://imgur.com/a/jw4EP4G
Ștefan A. Posted November 16, 2019 Report Posted November 16, 2019 @dOc MFX tu eşti? nvm, după am văzut pozele.. Implementează LGSL în descrierea categoriilor
+dOc MFX Posted November 17, 2019 Report Posted November 17, 2019 13 hours ago, Alex6ndru said: @dOc MFX tu eşti? nvm, după am văzut pozele.. Ce treaba am eu in aceasta discutie? WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]
Ștefan A. Posted November 17, 2019 Report Posted November 17, 2019 2 hours ago, dOc MFX said: Ce treaba am eu in aceasta discutie? Am confundat numele. Implementează LGSL în descrierea categoriilor
MotanK47 Posted November 17, 2019 Author Report Posted November 17, 2019 Puteti sa nu faceti chat aici va rog aveti chat privat? comentati daca aveti nelamuri asupra temei . Multumesc anticipat UP
Cristianu Posted November 17, 2019 Report Posted November 17, 2019 Dupa parerea mea nu e cine stie ce tema pentru 50e. Poate daca mai scazi din pret ai si cumparatori pana cand o sa apara pe net
+Sn!k3rs Posted November 18, 2019 Report Posted November 18, 2019 nimic nou, varianta pubzone dupa o luna in vaslui explica-mi si mie de unde i-ai scos pe aia 50 euro ? ca nici 20 euro nu dau pe ea
Sebastian C. Posted November 19, 2019 Report Posted November 19, 2019 12 hours ago, Sn!k3rs said: nimic nou, varianta pubzone dupa o luna in vaslui explica-mi si mie de unde i-ai scos pe aia 50 euro ? ca nici 20 euro nu dau pe ea Care-i problema ta de unde a scos el 50 de euro sau crezi că interesa pe cineva că nici 20 de euro nu dai tu ? Dacă nu cumperi atunci nu văd la ce vii să comentezi, nu-ți place atunci nu te uiți și nu comentezi, îți vezi mai departe de treabă. Evitați genul acesta de comentarii dacă nu vreți ca postul să ajungă pe hide.
MotanK47 Posted November 19, 2019 Author Report Posted November 19, 2019 (edited) 16 hours ago, Sn!k3rs said: nimic nou, varianta pubzone dupa o luna in vaslui explica-mi si mie de unde i-ai scos pe aia 50 euro ? ca nici 20 euro nu dau pe ea cum a spus si sebastian... Cand o sa creezi o tema tu singur mai vorbim :3 ca pana doar ai facut si tu 2-3 teme cu inspect element , pretul mi-l stabilesc eu. Si cu ce e tema pubzone ca e facuta pe variabile :))? sau ca e transparenta daca tot tii mortis si tema pubzone e realizata de mine si zayon UPDATE PRET 35e Edited November 19, 2019 by MotanK47
+Sn!k3rs Posted November 19, 2019 Report Posted November 19, 2019 2 hours ago, MotanK47 said: cum a spus si sebastian... Cand o sa creezi o tema tu singur mai vorbim :3 ca pana doar ai facut si tu 2-3 teme cu inspect element , pretul mi-l stabilesc eu. Si cu ce e tema pubzone ca e facuta pe variabile :))? sau ca e transparenta daca tot tii mortis si tema pubzone e realizata de mine si zayon UPDATE PRET 35e chiar esti amuzant cu temele tale "unice" te inspiri de la polonezi legi 2 elemenet si pac ai facut o tema si daca intri pe pubzone se vede de la un ochi coloristica e aproape la fel si astept sa imi fie pus pe ascuns postul 1
Recommended Posts