Jump to content

Recommended Posts

Posted
12 hours ago, Sn!k3rs said:

nimic nou,

varianta pubzone dupa o luna in vaslui

explica-mi si mie de unde i-ai scos pe aia 50 euro ? ca nici 20 euro nu dau pe ea

Care-i problema ta de unde a scos el 50 de euro sau crezi că interesa pe cineva că nici 20 de euro nu dai tu ? Dacă nu cumperi atunci nu văd la ce vii să comentezi, nu-ți place atunci nu te uiți și nu comentezi, îți vezi mai departe de treabă.

Evitați genul acesta de comentarii dacă nu vreți ca postul să ajungă pe hide.

Posted (edited)
16 hours ago, Sn!k3rs said:

nimic nou,

varianta pubzone dupa o luna in vaslui

explica-mi si mie de unde i-ai scos pe aia 50 euro ? ca nici 20 euro nu dau pe ea

cum a spus si sebastian... 

Cand o sa creezi o tema tu singur mai vorbim :3 ca pana doar ai facut si tu 2-3 teme cu inspect element , pretul mi-l stabilesc eu.

Si cu ce e tema pubzone ca e facuta pe variabile :))? sau ca e transparenta :)))  daca tot tii mortis si tema pubzone e realizata de mine si zayon :*

UPDATE PRET 35e

Edited by MotanK47
Posted
2 hours ago, MotanK47 said:

cum a spus si sebastian... 

Cand o sa creezi o tema tu singur mai vorbim :3 ca pana doar ai facut si tu 2-3 teme cu inspect element , pretul mi-l stabilesc eu.

Si cu ce e tema pubzone ca e facuta pe variabile :))? sau ca e transparenta :)))  daca tot tii mortis si tema pubzone e realizata de mine si zayon :*

UPDATE PRET 35e

chiar esti amuzant cu temele tale "unice" te inspiri de la polonezi legi 2 elemenet si pac ai facut o tema si daca intri pe pubzone se vede de la un ochi coloristica e aproape la fel 🤫 si astept sa imi fie pus pe ascuns postul

• Thanks 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.