Sebastian C. Posted November 23, 2019 Report Posted November 23, 2019 Comunitatea a fost deschidă în anul 2015 ( 7 septembrie ) și de atunci a avut tot felul de urcușuri și coborâșuri, într-o perioadă a fost una dintre cele mai populate comunități în baza jocului „Counter-Strike 1.6” ( privind partea publică ). În prezent comunitatea se află la un nivel decent de activitate păstrându-și faima avută în ani precedenți. Ca și la început să află într-o continuă dezvoltare dorind să aducă ceva nou în fiecare domeniu la jocurilor și încercând să facă experiența de navigarea utilizatorilor cât mai plăcută. Tema nu este una extraordinară ( suntem conștienți de acest lucru ), încă lucrăm la ea pentru a o face cât mai plăcută vizual. Vă mulțumim pentru atenție acordată ! Link-uri utile forum : click achiziționează-ți un server la un preț redus : click oferă un like paginii noastre : click 1 2
+-coLd- Posted November 23, 2019 Report Posted November 23, 2019 Frumos parteneriat cu enix . o comunitate formata din oameni capabili , mAi sunt si cativa copii in staff , dar asta nu conteaza . Succes cu site ul ! 1
+dOc MFX Posted December 10, 2019 Report Posted December 10, 2019 Vedeti ca pe tema default aveti logo cu warsn! In rest tema arata bine, mai putin profilul din topic, acel scroll mi se pare inutil.Limiteaza "decoratiile" userului. Pe langa asta un sfat ar fi sa puneti un designer sa va faca un index cu 2 butoane si o imagine macar hd ! Spor! WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]
+Juliano Dillon Posted December 11, 2019 Report Posted December 11, 2019 (edited) Incercati sa renuntati la anumite elemente din tema default, precum borderele din chat sau din Popular Contributors, statisticile nu sunt foarte bine integrate cu acel background, incercati sa adaugi niste iconite frumoase (svg / FontAwesome) si sa le lasati pe un background transparent. Arata foarte bine categoriile, iconitele de la read/unread nu sunt pe gustul meu, dar categoriile in mare arata foarte bine. Profilul in topic arata bine, ceva original. Bafta multa. Edited December 11, 2019 by Julianxpp 1
Sebastian C. Posted December 12, 2019 Author Report Posted December 12, 2019 On 12/11/2019 at 1:39 AM, dOc MFX said: Vedeti ca pe tema default aveti logo cu warsn! In rest tema arata bine, mai putin profilul din topic, acel scroll mi se pare inutil.Limiteaza "decoratiile" userului. Pe langa asta un sfat ar fi sa puneti un designer sa va faca un index cu 2 butoane si o imagine macar hd ! Spor! Eu unul am vrut să renunț la el, nu văd rostul lui, am vrut să pun o redirecționare către „/forum” dar aparent le place. 9 hours ago, Julianxpp said: Incercati sa renuntati la anumite elemente din tema default, precum borderele din chat sau din Popular Contributors, statisticile nu sunt foarte bine integrate cu acel background, incercati sa adaugi niste iconite frumoase (svg / FontAwesome) si sa le lasati pe un background transparent. Arata foarte bine categoriile, iconitele de la read/unread nu sunt pe gustul meu, dar categoriile in mare arata foarte bine. Profilul in topic arata bine, ceva original. Bafta multa. Tema va fi schimbată odată cu trecerea în 2020. Mulțumesc amândurora de păreri.
+Juliano Dillon Posted December 17, 2019 Report Posted December 17, 2019 On 12/12/2019 at 2:58 AM, Sebastian C. said: Eu unul am vrut să renunț la el, nu văd rostul lui, am vrut să pun o redirecționare către „/forum” dar aparent le place. Tema va fi schimbată odată cu trecerea în 2020. Mulțumesc amândurora de păreri. Interesanta noua tema, o interfata cat se poate de originala si pentru Dumnezeu in sfarsit ati renuntat la rosu As recomanda in meniu sa micsorati putin marginul de la linkurile [Magazin membrii], e cam ciudatel spatiul ala mare intre linkuri, mai bine adaugati un margin de 5px si un padding de 15-20px. Informatiile din topic cam simple, vazat idee de pe tema anterioara ma gandeam ca pe tema asta va fi ceva mult mai complex, cine stie poate nu ati avut idei pentru panelul ala si pe viitor adaugati ceva mai "incendiar" Nu vreau sa ma intelegeti gresit, nu arata urat, doar ca aveam alte asteptari in partea aia. Felicitari celui care a codat tema si felicitari celor care au venit cu ideea unei teme noi si celor care se implica atat de mult. Bafta multa incontinuare. 1
Ștefan A. Posted December 17, 2019 Report Posted December 17, 2019 1 hour ago, Julianxpp said: Interesanta noua tema, o interfata cat se poate de originala si pentru Dumnezeu in sfarsit ati renuntat la rosu As recomanda in meniu sa micsorati putin marginul de la linkurile [Magazin membrii], e cam ciudatel spatiul ala mare intre linkuri, mai bine adaugati un margin de 5px si un padding de 15-20px. Informatiile din topic cam simple, vazat idee de pe tema anterioara ma gandeam ca pe tema asta va fi ceva mult mai complex, cine stie poate nu ati avut idei pentru panelul ala si pe viitor adaugati ceva mai "incendiar" Nu vreau sa ma intelegeti gresit, nu arata urat, doar ca aveam alte asteptari in partea aia. Felicitari celui care a codat tema si felicitari celor care au venit cu ideea unei teme noi si celor care se implica atat de mult. Bafta multa incontinuare. Tema va fi îmbunătățită pe parcurs, momentan nu e nici măcar 100% responsive. Implementează LGSL în descrierea categoriilor
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now