Jump to content
  • 0

Problema tema :)


bibystef

Question

Salut baieti am luat si eu o tema ca pe indungi dar am o problema in partea de jos nu imi arata acel menu cu schimbare tema sau limba si ce mai arata pe acolo imi apare aceat mesaj"

[[Template core/front/global/footer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Si asta nu numai la tema.asta si la altele doar ca altfel de mesaj ceva de topic...etc se poate face ceva sa fac tema sa functioneze corecat?

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
1 hour ago, sharosky said:

Se explica de la sine, elementele folosite in "footer" nu corespund versiuni tale de IPS. Ca sa nu mai apara acea eroare apesi pe butonu Revert.
3S5tKzf.png

Opțiunea asta merge doar în anumite cazuri, cel puțin în cazul unei teme modificate nu te poți folosi de așa ceva. Problema asta a mai fost discutată de foarte multe ori, ai mai jos un topic, folosește funcția de căutare data viitoare !

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.