Jump to content
  • 0

IPB 4.4.X Retail?

LuKe

Question

7 answers to this question

Recommended Posts

• 0
17 hours ago, Sebastian C. said:

Este diferență între RETAIL și NULLED din cauza asta nu poți trece peste licență. Descarcă o platformă NULLED și încearcă instalarea ei.

Cu NULLED stiu ca merge. Nu prea as risca cu versiunea NULLED, iti pot da jos site-ul usor.

Mai avantajoasa e o versiune Retail.

La IPB 3.X doar pe Retail mergea fara probleme si nu cerea license key..

• 0

7 hours ago, LuKe said:

Cu NULLED stiu ca merge. Nu prea as risca cu versiunea NULLED, iti pot da jos site-ul usor.

Mai avantajoasa e o versiune Retail.

La IPB 3.X doar pe Retail mergea fara probleme si nu cerea license key..

Pentru ca 3.4 nu mai este o prioritate pentru cei de la Invisioncommunity ( este o versiune net inferioara ).Daca vrei versiune retail cumperi licenta de la ei cu ( 200$ ) sau gasesti de la useri cu 100 si platesti tu rinoirea care mai este si ea vreo 25 pentru 6 luni.Nu exista sa instalezi retail fara sa ai o licenta.Faci bypass peste, si ai parte numai de buguri si nu te poate ajuta nimeni.

Si da normal ca e mai avantajoasa, usor de facut upgrade, ai parte de support, ai parte de acces la pluginuri sa le cumperi si multe alte avantaje.

• Like 1

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

• 0
On 1/5/2020 at 1:57 AM, LuKe said:

Salut.

Vreau sa instalez versiunea 4.4 RETAIL pe un site dar trebuie sa introduc license key.

Bun, fac sa dispara acel license key dar dupa ce ajung pe forum primesc tot felul de erori.

E vreo alta cale de rezolvare inafara de instalarea versiunii nulled?

Singura solutie este nulled , desi nu se recomanda . 

ori cumperi licenta . nu ai cum retail fara licenta

• 0
7 hours ago, dOc MFX said:

Pentru ca 3.4 nu mai este o prioritate pentru cei de la Invisioncommunity ( este o versiune net inferioara ).Daca vrei versiune retail cumperi licenta de la ei cu ( 200$ ) sau gasesti de la useri cu 100 si platesti tu rinoirea care mai este si ea vreo 25 pentru 6 luni.Nu exista sa instalezi retail fara sa ai o licenta.Faci bypass peste, si ai parte numai de buguri si nu te poate ajuta nimeni.

Si da normal ca e mai avantajoasa, usor de facut upgrade, ai parte de support, ai parte de acces la pluginuri sa le cumperi si multe alte avantaje.

Eu vorbeam pe vremea cand 3.4 era ultima versiune a lor.

Mergea brici Retail.

Care sunt sansele sa te prinda cu nulled?

• 0

In primul rand, sa clarificam niste chestii...

• Nulled  -> versiune piratata, modificata pentru ca platforma sa nu verifice ca ai licenta.
  • Retail   -> tot versiune piratata, nemodificata, pur si simplu descarcata de pe invisioncommunity.com si urcata pe alte site-uri. (teoretic)

De ce "nu se recomanda" nulled? Probabil ca au fost si alte modificari prin ea care pot pune in pericol securitatea. Dar la fel de bine... Cine ii opreste sa modifice versiunea "retail" si fara sa observi si sa fie listata ca si retail? 

Ideea e... umblati cu versiuni ilegale, fie retail sau nulled, tot acelasi cacat, nesigur si ilegal.

Iar in ceea ce priveste subiectul: "cu nulled imi pot da site-ul usor jos", tocmai am constatat ca ambele versiuni is ilegale deci cu oricare iti pot da site-ul jos la fel de usor. Fiecare licenta e pe domeniu, ai IPB instalat pe domeniu si nu ai licenta, se poate lua actiune legala, simplu.

Problema e ca nimanui nu-i pasa destul in cat sa se strofoace sa opreasca site-uri care nu produc destul cat sa-si plateasca nici macar webhostul de pe o luna pe alta.

• Like 1