Jump to content

Question

Posted

Salutare as dorii sa-mi spuneti si mie, daca doriti, cum postez intr-un topic sau post o melodie cu play/pause. Adica sa apara acea bara de derulare si in fara ei play/pause, sper ca ma intelegeti la ce ma refer.

• Haha 1

6 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted (edited)
18 hours ago, Portocala said:

Pur si simplu copy/paste la link-ul de youtube.

Nu cu YouTube frate, asta stiam, mie nu imi trebuie sa urc eu melodiile pe YouTube ca apoi sa le postez pe forum. 

Banuiesc ca e vorba de un cod sau ceva, stiu sigur ca am vazut asta pe un forum mai demult dar nu imi mai amintesc pe care... Cand postezi iti apare acel chenar dreptunghiular care are in capatul sau functiile de play/pause si dupa ele e acea bara de derulare care iti arata cat se scurg secundele. Deci nu ma intereseaza sa se vada videoclip, ma intereseaza sa ruleze un fisier audio pe care il pun eu. 

Explic ceea ce vreau sa fac, poate va ajuta mai mult... Am creat cate wav-uri pentru un server de cs si vreau sa le postez pe forum ca sa cer pareri despre ele, dar vreau ca ei sa le poata asculta direct de pe forum, fara sa mai le descarce. 

Edited by BigFoot =)))
  • 0
Posted
18 hours ago, BigFoot =))) said:

Mda... tot nu e ceea ce vreau sa stiu ☹️

Le ai aici, caută-le pe net, poate ai succes și le găsești pe undeva moca : click / click ! Data viitoare când dorești ajutor lasă o poză sau un link către ceea ce ai văzut și vrei și tu.

6 hours ago, sharosky said:

Altceva n-ai cum, ti-a zis portocala cum sa faci si nu trebuie descarcare

Orice este posibil dacă ai imaginație, n-ai aplicație atunci îi creezi tu una.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.