Jump to content

Coronavirus sau 5G?


Xep

Recommended Posts

Voi ce parere aveti?

Quote

Fost șef al Vodafone dezvăluie din interior Planurile implementării Tehnologiei 5G:

Am fost șeful celei mai mari Divizii de Business a Vodafone, cu sediul central în Newbury, în perioada 2013 – 2015. Am fost privilegiat să iau parte la câteva noi tehnologii care s-au ivit și care urmau să fie implementate, printre care Internetul Obiectelor (IoT), și 5G! Știam de mult timp că 5G e ceva periculos, însă nu înțelegeam corelația cu Coronavirusul, iar acum o înțeleg și doresc să vă explic și dvs ceea ce se întâmplă!

Există un plan deliberat de a se pune în funcțiune 5G – a cincea generație, adică Frecvențe ale Internetului la nivelul Spectrului Radio, ceea ce va permite telefoanelor mobile și dispozitivelor smart să funcționeze la o viteză mult mai mare de procesare, urmând ca mai apoi să se introducă A.I. adică a Inteligenței Artificiale, IoT care va permite inter-conectarea tuturor dispozitivelor, fie că vorbim de mașină, frigider, telefon, sau electricitatea din casa ta, toate se vor afla într-o rețea smart (accesibilă de la distanță), de genu unei matrice (matrix); îmi cer iertare că vă spun toate acestea!


Așadar, ceea ce se întâmplă este că această tehnologie trebuie (dpdv al oculților) să funcționeze la nivel global. Compania pentru am lucrat, devreme ce rulam cea mai mare divizie de business a ei, se numește Vodafone.
Vodafone se află în parteneriat cu Huawei sau “High-Way” (“autostradă”, aluzie la vitezele mari pe care le propune firma chineză), o firma de telecom chinezească – iar acestea au implementat sistematic punerea în funcțiune a 5G în multiple locații!
Care e relevanța? Frecvențele pe care ele le utilizează – și menționez că am mai condus companii de telecom și în anii 2010 – 2013 – sunt specifice Spectrului Radio, adică detectării direct din satelit de semnale externe provenite din clădiri,
astfel că frecvența pe care o experimentezi direct în telefonul tău în interiorul clădirii e aceeași cu frecvența din exteriorul clădirii. Când rețelele de telefonie au fost create inițial, s-a crezut că oamenii vor călători tot timpul și astfel vor avea mobilele la ei, însă ceea ce s-a întâmplat a fost că oamenii le foloseau și în interiorul clădirii, iar semnalul nu era suficient de puternic încât să penetreze clădirile!
Asta se numește Spectru Radio. Și existau diferite frecvențe în MegaHerți utilizate. Frecvența tehnologiei 5G este o frecvență foarte înaltă, se află exact sub clasificarea de a fi numită o Armă Electromagnetică, și vă voi spune de ce!


Tehnologia aceasta care este de 10 ori mai mare decât cea a 5G, din nefericire, vine în conectare și cu trupul uman, și cauzează OTRĂVIREA CELULELOR UMANE! Otrăvire celulară.
Adică trupul nostru încearcă să se lupte cu radiația ce cauzează otrăvirea celulară și care este această frecvență a 5G, iar ceea ce se întâmplă este că trupul nostru dă afară toxicitatea sau toxinele, câteva proteine sub formă de ARN din celulele noastre, adică sub formă de ceva chimic ce poarta numele de virus. Cele mai multe boli reprezintă excreții celulare pe care încercăm să le dăm afară din corpul nostru.
Și astfel, orificiile noastre (celulare) dau afară aceste chimicale din corpul nostru, prin gură sau prin nas. Îmi cer scuze că vă ofer atâtea detalii, dar o să dureze un pic până explic totul: ceea ce se întâmplă este că frecvențele 5G ce sunt de 10 ori mai puternice decât cele ale 4G, reacționează în mod vătămător la adresa trupului uman,
cauzând otrăvirea celulelor noastre din corp, iar mecanismul nostru de apărare va încerca să dea afară aceste toxine, sub forma unui virus. Așadar, ceea ce vedeți nu e Coronavirus, ci vedeți o otrăvire celulară, manifestată prin fluide, chimicale, viruși de care corpul încearcă să se debaraseze de aceste chestii ce îi fac rău.
Așadar tot ce se întâmplă în lume (și pus pe spatele Coronavirusului), și deja îmi imaginez că vă întrebați “Cum este posibil așa ceva?”, însă vă voi explica imediat – toate acestea care se întâmplă în lume sunt o reacție a corpului uman la ELECTRIFICAREA VĂZDUHULUI prin intermediul sateliților 5G, turnurilor 5G, celulelor 5G care sunt plantate în marile orașe din întreaga lume.
Așadar, asta (5G) e ceea ce cauzează Pandemia! Îmi pare rău să vă spun, ăsta ar fi al 2-lea punct, avem de-a face cu cea mai mare mușamalizare la nivel global din intreaga Istorie, pt că se ascunde impactul tehnologic asupra umanității.
Sper să se înțeleagă ceea ce am spus! Și vă voi da informații suplimentare imediat! Așadar, ceea e se întâmplă nu se datorează Coronavirusului, ci unui virus produs prin otrăvire celulară, și prin urmare, virusul pe care îl avem (în noi după ce suntem iradiați) reprezintă faptul că trupul nostru excretă toxine.

Continuarea, daca sunteti interesati, o gasiti pe site-ul de mai jos:

https://blacktopics.wordpress.com/2020/04/06/video-eliminat-de-youtube-datorita-faptului-ca-cineva-din-interiorul-sistemului-recunoaste-adevarul-cu-privire-la-tehnologia-5g-si-farsa-coronavirusului/

 

Skype: marianbl7

Link to comment
Share on other sites

  • gaby changed the title to Coronavirus sau 5G?

Fake news. Conspiratii. Daca e sa ma intrebi pe mine, nu cred povestea cu liliacul si sarpele, ci inclin sa cred ca virusul acesta a fost creat si eliberat de oameni, dar de la asta si pana la efecte ale 5G sau alte povesti care circula sau au circulat pe internet e cale destul de lunga. Sunt foarte multe controverse cu privire la 5G, insa se si exagereaza pe aceasta tema.

  • Like 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Si eu spun tot la fel: fake news. In primul rand omul respectiv s-ar pune in pericol dezvaluind atatea detalii (inclusiv numele companiei unde a lucrat, lol 🥴), si totodata cum s-a trezit el sa fie bunul samaritean...

Radiatile 5G posibil sa fie periculoase dar nu au legatura cu virusii.

  • Like 1

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.