Jump to content

(P) Ce tip de pachet de hosting aleg pentru website?


gaby

Recommended Posts

Pentru orice demers online de tip afacere sau proiect personal de publishing, de obicei este nevoie de un website, de o platformă proprie ce reprezintă suportul pentru interacțiune. Poate fi vorba despre un blog, un ziar online, un magazin digital, o pagină de promovare pentru o afacere (fie ea și offline). Foarte multe persoane se concentrează puternic pe elementele grafice și de programare ale website-ului și aleg în grabă, fără prea multă atenție, soluția de găzduire web. Dacă se procedează în acest mod, mai devreme sau mai târziu este iminentă schimbarea pachetului de hosting (sau chiar a providerului, acțiune mai mult sau mai puțin pertinentă).

Așadar, este bine să acorzi atenție maximă acestui aspect încă din primul moment. Tocmai pentru că serviciile de găzduire web sunt ieftine, multă lume tinde să le ignore importanța. În realitate, de acest element poate depinde într-o măsură destul de mare succesul unui proiect online, fie el afacere sau proiect personal. Orice fel de website ar fi, este clar că proprietarul / administratorul său dorește să atragă cât mai mulți vizitatori. Experiența lor pe platforma web este esențială pentru continuitatea interacțiunii.

aFwSQxd.jpg

Dacă websiteul se încarcă greoi, navigarea este dificilă sau are multe momente offline (eventual tocmai determinate de traficul mare într-un anumit interval de timp), vizitatorii vor taxa rapid problemele, vor părăsi pagina și vor evita să mai revină. O astfel de problemă înseamnă ratarea unei vânzări, pierderea unui client sau a unui cititor fidel. De altfel, în adâncime problema devine și mai complicată: inclusiv motoarele de căutare tind să penalizeze website-urile ale căror pagini se încarcă greoi sau sunt adesea inaccesibile. Dacă ai un proiect online simplu, poți alege găzduire web de tip shared, adică un pachet standard de hosting. În acest caz, mai degrabă trebuie să acorzi atenție providerului: să ți se garanteze un uptime de cel puțin 99,9% și să ai cu adevărat suport tehnic non stop online. Alege un furnizor de servicii web cu o prezență activă online, cu un blog cu multe informații și cu care chiar poți comunica ușor.

Pe https://www.thc.ro/ poti gasi foarte multe pachete de gazduire web incepand de la shared si pana la servere dedicate. Dacă dezvolți un blog, te poate avantaja un pachet de găzduire WordPress - plan special optimizat pentru această populară soluție apreciată de bloggeri și de publisheri online.
Cu cât proiectul este mai amplu, cu atât ai putea acorda atenție pachetelor mai scumpe și chiar variantelor alternative din categoria premium. O soluție puternică și totuși accesibilă este cea de hosting VPS, un server virtual limitat special pentru tine, cu sistem de operare Linux sau Windows.
Totul este foarte flexibil, ai o largă autonomie, este o variantă VIP foarte avantajoasă.

Dacă dezvolți un magazin online amplu sau un alt proiect ce consumă resurse însemnate, cea mai bună soluție este un server dedicat. Ai independență totală, nu împarți cu nimeni serverul, nu depinzi de activitatea altor clienți ai firmei de hosting. Poți alege stocare HDD sau SSD și sistemul de operare pe care îl preferi. Astfel de servere dedicate generează resurse 100% dedicate și performante pentru website-uri cu trafic intens, aplicații cu cerinte mari CPU sau baze de date complexe. Vei folosi cPanel / WHM si Plesk și vei putea configura serverul după cum dorești, având în același timp suportul tehnic al providerului încă de la început și pe tot parcursul colaborării.

Sunt foarte multe elemente care contează pentru succesul unui proiect digital, desigur că găzduirea web nu este determinantă, dar lipsa unei soluții bune de hosting poate genera probleme extrem de costisitoare. Pentru ca ideea ta excelentă să fie implementată conform unui plan solid și cu o echipă
dedicată, evită să lași astfel de aspecte să pună piedici dezvoltării proiectului.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.