Jump to content

Colaborator/asociat/coleg proiect web


Tarnauceanu Andrei

Recommended Posts

Buna ziua, numele meu este Andrei si sunt interesat de un baiat priceput in web design, web developer, priceput in photoshop, serios si cu cei 7 ani de acasa.

Deschid un proiect in domeniul pariurilor sportive, un serviciu privat! Caut un asociat/colaborator/coleg care sa se ocupe in totalitate de site (constructie/optimizare/configurare/securitate/seo)! Atentie! Caut coleg/asociat, banuiesc ca stiti ce inseamna acest lucru.

Firma pentru acest proiect a facut inregistrata! Actele si licentele necesare sunt valabile, totul a fost autorizat si inregistrat.

Pot sa fiu contactat prin:
Mail: cristianu.srl@gmail.com

Link to comment
Share on other sites

  • gaby changed the title to Colaborator/asociat/coleg proiect web

Sincer, mi se pare interesant, m-as baga doar ca pare ca voi fi muncit pana la os, pentru absolut nimic concret.

 

Sfat, cauta 2 baieti ,unul priceput in web design si unul web developer. Daca iei unu care sa le faca pe toate nu reusesti nimic. Daca gasesti pe unul bun in toate... site-ul v-a fi gata intr-un an (in cel mai bun caz) sau gasesti unul  care este "priceput" in toate si vei avea un site urat sau plin de security holes , cine site poate ai noroc si dai de ambele :))

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.