Jump to content

Colaborator/asociat/coleg proiect web


Recommended Posts

Buna ziua, numele meu este Andrei si sunt interesat de un baiat priceput in web design, web developer, priceput in photoshop, serios si cu cei 7 ani de acasa.

Deschid un proiect in domeniul pariurilor sportive, un serviciu privat! Caut un asociat/colaborator/coleg care sa se ocupe in totalitate de site (constructie/optimizare/configurare/securitate/seo)! Atentie! Caut coleg/asociat, banuiesc ca stiti ce inseamna acest lucru.

Firma pentru acest proiect a facut inregistrata! Actele si licentele necesare sunt valabile, totul a fost autorizat si inregistrat.

Pot sa fiu contactat prin:
Mail: cristianu.srl@gmail.com

Link to post
Share on other sites
  • gaby changed the title to Colaborator/asociat/coleg proiect web

Sincer, mi se pare interesant, m-as baga doar ca pare ca voi fi muncit pana la os, pentru absolut nimic concret.

 

Sfat, cauta 2 baieti ,unul priceput in web design si unul web developer. Daca iei unu care sa le faca pe toate nu reusesti nimic. Daca gasesti pe unul bun in toate... site-ul v-a fi gata intr-un an (in cel mai bun caz) sau gasesti unul  care este "priceput" in toate si vei avea un site urat sau plin de security holes , cine site poate ai noroc si dai de ambele :))

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.