Jump to content

Caut partener pentru forum IT/Life


Recommended Posts

Salut. De mult timp am in minte sa imi deschid un forum, nu de gaming sau alte prostii, nu stiu cum sa ma exprim dar sa fie in genul softpedia daca stiti ce zic..  am cumparat domeniul komnet.ro si gazduire ssd timp de 1 an de zile.. caut un partener priceput in IPB, eu nu pot sa ma ocup de partea tehnica deoarece nu sunt priceput in asa ceva, nu am mai detinut un forum pana cum si nu stiu cu ce se mananca.. eu pot sa ma ocup cu plata si promovarea forumului.. cine este interesat si crede ca se descurca ma poate contacta in privat, caut o persoana serioasa cu care pot sa ajung la o intelegere pe o durata mai lunga de timp.. daca o sa iasa profit din forum prin reclame, sponsorizari sau articole dedicate unui produs, profitul o sa fie impartit.

Link to post
Share on other sites

  • gaby changed the title to Caut partener pentru forum IT/Life

Nu investesc in licenta la inceput, vreau sa fie macar 1-2 luni pilot sa vad cum merge si cum se primeste in randul utilizatorilor. Eu caut coleg si pe partea cu categorii, permisiuni si tot ce mai trebuie configurat.. 

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.