Jump to content

Recommended Posts

Posted

prima oara nu stiam exact despre ce e vorba, dar mi-am amintit despre ce vorbesti.

Vezi al doilea post:

Daca iti apare jos langa ceas o fereastra ca cea de mai jos, nu este nici o probelma, sunt atacuri catre calculatorul tau, care sunt blocate.

helkernzq1.jpg

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

prima oara nu stiam exact despre ce e vorba, dar mi-am amintit despre ce vorbesti.

Vezi al doilea post:

da exact asa imi apare ...

Shi mai e ceva... eu inainte nu aveam acest anti-virsu (Kaspersky) si puteam lua dupa ODC sau Strong DC++ (muzica,filme, etc) iar acum de cand cu acest "worm" si cu acest anti-virus nu mai pot lua nimic... vre`un sfat de la ce ar putea fi?

Posted

Poate fi de la antivirus^

cand intrii pe odc incearca sa dezactivezi firewall si atunci iti va merge(il dezactivezi pe propria raspundere,nu e prea indicat in cazul tau daca primesti atacuri!)

Pc-helps-Toate intrebarile tale din IT au un raspuns,raspunsul il gasesti la noi!
Posted

nu este din cauza acelui worm, ci din cauza firewall-ului de la kaspersky, acesta blocand porturile de conectare.

am facut un tutorial despre cum sa setezi antivirusul kaspersky pentru ca dc++/odc/odc++/etc. sa functioneze.

Link aici: Setari Kaspersky 6 Pentru Dc++ Si Server Cs, Kav 6 settings Dc++,ODC,Server cs

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.