Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, va astept parerile despre comunitatea Kround . Ca sa spun cateva cuvinte despre comunitate, este deschisa de cativa ani, deci cu experienta pe domeniu, nu se deschide azi, se inchide maine ( 2015 vibe :))  ). Pentru cei ce doresc sa discute mai multe va asteptam pe discord-ul nostru, iar pentru cei ce vor sa se ia de faptul ca nu avem un index sau o pagina principala cu redirecte catre forum server,etc..  este pentru ca a fost alegerea noastra de a nu adauga asa ceva.

Fara alte comentarii, va astept criticile constructive 

Link-uri :

Forum

Store-server

Posted

Pentru mine ca utilizator nu imi dați o impresie bună de un forum serios.

Posted
22 hours ago, DeNyS. said:
  • deja că aveți iconițe la grade -- mie mi se pare ceva neserios. scoateți iconițele alea de la nume.

Iconitele de la grad nu reflecta in nici un fel seriozitatea unui forum, dar totusi vom face o incercare, sa vedem schimbarea

Nu, Nu sunt necesare, dar a fost alegerea noastra sa le punem strict pentru design si am ajuns la un consens ca asa arata cel mai bine

•  
  • culori la forum aiurea. văd un portocaliu și un albastru. 

Dezvolta

Posted
4 hours ago, Alexandru28 said:

Iconitele de la grad nu reflecta in nici un fel seriozitatea unui forum, dar totusi vom face o incercare, sa vedem schimbarea

Nu, Nu sunt necesare, dar a fost alegerea noastra sa le punem strict pentru design si am ajuns la un consens ca asa arata cel mai bine

Dezvolta

Când forumu e plin de imagini care se foloseau acum 6/7 ani iar majoritatea care le foloseau aveau între 14 și 16 ani, denotă că-i comunitate de copii. Ba din contră, imaginile sunt oribile, strică toată tema, o temă neagră iar voi adăugați imagini roșii ca descriere a unei categorii, iar la culori, iar, ai tema neagră iar tu adaugi portocaliu cu albastru. ori lași negru cu portocaliu ori negru cu albastru, dar nu curcubeu. O fi comunitate deschisă pentru un joc predominat numai și numai de copii, dar totuși.

• Like 1
Posted

Foarte multă dezordine, tema îmi place însă imaginile de la categorii strică toată treaba, mai simplu ar fi fost niște descrieri scurte și la obiect. Mult succes, și vezi să-ți cumperi și o licență!

Posted
8 hours ago, Sebastian C. said:

Când forumu e plin de imagini care se foloseau acum 6/7 ani iar majoritatea care le foloseau aveau între 14 și 16 ani, denotă că-i comunitate de copii. Ba din contră, imaginile sunt oribile, strică toată tema, o temă neagră iar voi adăugați imagini roșii ca descriere a unei categorii, iar la culori, iar, ai tema neagră iar tu adaugi portocaliu cu albastru. ori lași negru cu portocaliu ori negru cu albastru, dar nu curcubeu. O fi comunitate deschisă pentru un joc predominat numai și numai de copii, dar totuși.

Ai si tu dreptatea ta, am scos bannerele pentru sectiuni, presupun ca e mai ok, iar legat de iconite le vom scoate in decursul zilei sa vedem cum arata

Multumesc celor care si-au exprimat opinia 

Posted
  • image.png.51bae4c78a37515a2660cbcee27949aa.png Poti scoate chestia asta de aici, strica flow ul comunitatii, sunt destule tutoriale pe forum.
  • image.png.945974c519fb8890c87c031ca2a9ffb8.png Astea sunt useless aici.
  • Who's online arata cel mai bine jos.
  • image.png.f0fa364d8e833dc5d489766310dffdc4.png Albastru sau rosu ? La fel si la scroll. Cel mai bine te axezi pe o paleta de culori complementare

Succes cu comunitatea!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.