Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna seara.

Pc merge foarte greu in jocuri, chiar si in cele mai slabe.

Configuratie:
Intel I5 3470 3.2GHz 4CPUs
4gb RAM
Video Nvidia Geforce 9600GT VRAM 488 si Shared Memory 2033 app total memory 2521 (din ce imi arata DirectX Diagnostic Tool)
Placa de baza Intel Corporation DH61WW
Windows 10 PRO 64bit
SSD Kingston a400 240gb
HDD WD 4tb

Chiar si daca am cerintele necesare pentru a rula un joc, merge foarte greu. Tin sa mentionez ca inainte am avut un procesor mult mai slab, un intel dual core 2GHz sau ceva de gen si fara ssd, dar aceeasi placa video si aceeasi rami si totusi mergeau bine jocurile. Când deschid o pagina-2 de Chrome, în task manager la ram folosește 50-60%. 

De la ce poate fi ?

Multumesc!

Posted

Procesorul este destul de vechi, cât vrei să mai tragi de el ? Mărește-i memoria RAM ca să poată rula totul în condiții optime și pe viitor gândește la niște modificări serioase, în sume de 1200 / 1600 de lei reușești să faci niște diferențe majore, schimbând doar procesorul, placa de bază, plăcuțele de RAM. Încearcă să cureți tot ce ai în „temp, %temp%, prefetch”, intri în fiecare folder și ștergi tot ce e acolo, fă update la toate driverele ( să fie totul la ultima versiunea ) descarcă Driver Booster și folosește opțiunea de Game Boost, am testat pe un procesor de socket 755 și s-au văzut diferențele, configurație mult mai slabă ca a ta.

Posted

La fel cum spunea și Sebastian, configurația e depășită, 4GB de ram probabil din ăia de prin 2000.. este și normal.. și PC-ul meu de aprox. 5000 lei acum 5-6 ani s-a cam dus.. am făcut comparația cu un PC de 3000 lei generația 2020 și l-a depășit pe al meu la toate punctele..

Posted

Ai putea scoate mai multe cadre in jocuri, si mult mai fluente daca schimbi placa video cu una mai performanta si instalezi un minim de 8 GB RAM.

Un exemplu de placa video, ori cauti SH, GTX 970 OC, GTX 980 Ti, astea ar avea un raport performanta-pret foarte bun - s-ar potrivi foarte bine cu procesorul tau actual.

Ori cauti noi, pe eMag gasesti vrute si nevrute, sa fie GDDR5 si cu minim 2 GB memorie dedicata - depinde si de ce anume joci pe PC.

Preferabil sa re-instalezi si Windows si sa te folosesti doar de driverele de pe siteul producatorului placii de baza.

• Like 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.