Jump to content

Question

Posted

Salut baieti,nu stiu daca o sa primesc ajutorul pentru problema mea dar zic totusi sa intreb.

Am un forum si ma gandeam sa fac un amxbans online pe forum ,am bagat tot ce tine de pagina web in ftp dar am o problema,forumul este pe versiunea php 7.2 dar amxbans nu ruleaza pe versiunea aia,il pun pe versiunea 5.6 si ruleaza dar dupa aia nu mai ruleaza forumul pe 5.6 ce pot face sa ruleze si forumul si amx bans pe o versiune.Multumesc

7 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted
1 hour ago, bibystef said:

Multumesc frumos,o sa incerc si varianta asta.

E cam singura variantă pentru a putea rula ce vrei tu, poți să faci subdomeniu la forum și muți forumul pe forum.domeniu.ro sau faci la bans.

15 hours ago, Julianxpp said:

Singura modalitate e sa actualizezi amxbans incat sa mearga pe php 7.2, banuiesc ca folosesti IPS 4+ care functioneaza doar pe php 7+, nu ai cum sa gasesti o cale de mijloc.

Prea multă bătaie de cap, mai ușor își face subdomeniu.

• 0
Posted

am rezolvat cu amxbans dar am o problema de aseara si nu o pot rezolva,nu mai pot sa ma loghez pe contul de pe forum si nici in acp,datele sunt corecte,am bagat backup de acum 2 zile si tot degeaba,practic intru pe forum,bag datele si nu imi intra in cont sunt ca guest nu imi apare nimic gen parola sau nume gresit......am facut o chestie am dat recuperare parola am bagat parola noua si m-a lasat sa intru in cont dar in acp nu ma lasa si daca ii dau delogare cont imi face exact cum am specificat mai sus..ce pot face sa il repar ma poate ajuta cineva?

• 0
Posted
1 hour ago, bibystef said:

am rezolvat cu amxbans dar am o problema de aseara si nu o pot rezolva,nu mai pot sa ma loghez pe contul de pe forum si nici in acp,datele sunt corecte,am bagat backup de acum 2 zile si tot degeaba,practic intru pe forum,bag datele si nu imi intra in cont sunt ca guest nu imi apare nimic gen parola sau nume gresit......am facut o chestie am dat recuperare parola am bagat parola noua si m-a lasat sa intru in cont dar in acp nu ma lasa si daca ii dau delogare cont imi face exact cum am specificat mai sus..ce pot face sa il repar ma poate ajuta cineva?

Am rezolvat multumesc mult puteti da TC.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.