Jump to content

Recommended Posts

• sad changed the title to BlueGame - New Gaming Revolution

Posted
23 minutes ago, sharosky said:

se vede că ați cumpărat tema și nu era chatbox atunci (https://woman.cooking/b8c3cA1.png).

în rest n-am mai observat nimic, ați avut multe deschideri/închideri și nu prea duce bine. speram să se ducă totu bine de acum :)

A fost făcută cu multe aplicații incluse dar unele coduri s-au schimbat pe 4.5 față de 4.4.8 sau pe cât a fost tema creată.

Tema e ok, doar că trebuie să o aduceți la zi cu platforma dacă nu vreți să întâmpinați alte probleme.

• Thanks 1
Posted
2 hours ago, sharosky said:

se vede că ați cumpărat tema și nu era chatbox atunci (https://woman.cooking/b8c3cA1.png).

în rest n-am mai observat nimic, ați avut multe deschideri/închideri și nu prea duce bine. speram să se ducă totu bine de acum :)

Chiar ai dreptate 😅 in schita temei nu era inclusa aplicatia chatbox si am fost nevoit sa o fac dupa bunul plac. pe partea de deschideri/inchideri au fost mai multe probleme, speram ca vom tine comunitatea mai mult timp, multumim.

1 hour ago, Sebastian C. said:

A fost făcută cu multe aplicații incluse dar unele coduri s-au schimbat pe 4.5 față de 4.4.8 sau pe cât a fost tema creată.

Tema e ok, doar că trebuie să o aduceți la zi cu platforma dacă nu vreți să întâmpinați alte probleme.

O sa aducem platforma la zi dupa ce vom trece la licenta, multumim.

• Like 1
Posted

Vorbind strict legat de UI / UX, aveti mari probleme, multe elemente gresite + login / register sunt gresit gandite. Legat de design, subiectiv nu imi plac culorile, chestia cu noise e interesanta, ma duce cu gandul la site-ul Call Of Duty de la activision.

Daca rezolvati bugurile cauzate de versiunea 4.5 a platformei, e ok. Totusi eu v-as recomanda sa va interesati si putin pe partea de UI / UX pentru a oferi o experienta cat mai placuta userilor. 😁

• Thanks 1
Posted
2 hours ago, Julianxpp said:

Vorbind strict legat de UI / UX, aveti mari probleme, multe elemente gresite + login / register sunt gresit gandite. Legat de design, subiectiv nu imi plac culorile, chestia cu noise e interesanta, ma duce cu gandul la site-ul Call Of Duty de la activision.

Daca rezolvati bugurile cauzate de versiunea 4.5 a platformei, e ok. Totusi eu v-as recomanda sa va interesati si putin pe partea de UI / UX pentru a oferi o experienta cat mai placuta userilor. 😁

Momentan incerc sa rezolv toate probleme si referitor cu trecerea platformei 4.5 o vom face dupa ce punem licenta, multumim pentru feedback.

Am adaugat Total subiecte si Total postari (Am adaugat un "tooltip" la Most Online aratand data in care s-a intamplat "Inspirate din plugin-ul Statistici Generale") si un sistem de hastag-uri asemanator cu acesta https://invisioncommunity.com/files/file/9696-20-off-hashtags-black-friday/ (Beta)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.