Jump to content

Question

Posted

buna ziua sau seara vin cu rugamitea prin acest topic cu o intrebare cat si un raspuns vreau sa adaug pe forum la serverele officialea ale comunitat noastre de exp asa image.png.e3934fd7147359e79da154b152a6dbbd.png cand se tine clikul pe el apare de exp nume com si promoted se poate vrun script ceva si unde ar trebui instalata acest script 

cine a va ajuta dau +rep cat si inimioara va multumesc mult 

• Downvote 1

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted
On 2/18/2021 at 2:08 PM, Julianxpp said:

Astia care postati topicuri de genul fara sa folositi search ar trebui sa fiti banati, serios vorbesc. De curand a explicat @Sebastian C. intr-un topic creat de cineva cum faci treaba asta cu promoted server, eu zic sa te pui pe cautat.

Dc sa fim banati daca acel post creat de @Sebastian C. nu functioneaza am incercat am facut cu sa spus in topic si nu merge de acea a deschis acest topic

On 2/18/2021 at 4:08 PM, sharosky said:

Acest tutorial nu fuctioneaa pe o versiune noua de ips 4.5.4 nu functioneaza sorry ,

UP mai astept un update sau un nou script 

• 0
Posted
22 hours ago, ๖ۣۣۜMr.DeaThs™ said:

Dc sa fim banati daca acel post creat de @Sebastian C. nu functioneaza am incercat am facut cu sa spus in topic si nu merge de acea a deschis acest topic

Acest tutorial nu fuctioneaa pe o versiune noua de ips 4.5.4 nu functioneaza sorry ,

UP mai astept un update sau un nou script 

De unde până unde am dat eu un cod sau un tutorial că nu mă prind ? Da voi toți sunteți pe premiza „pică pară mălăiață în gura lu nătăfleață” ? Am oferi acest link : https://invisioncommunity.com/4guides/themes-and-customizations/template-syntax/ifelseifelse-logic-r138/ pentru al ajuta în crearea sintagmelor, mai departe tot ce se regăsește în acel topic este oferit de creator, da aparent în goana după copierea lui x sau y nu vă sinchisiți să mai și citiți contițunul unui topic. Iar pentru cultura ta generală, dacă ai fi avut habar de PHP și cum să întegrezi codu și mai exact unde, ți-ar fi mers, îți mai lipsea doar codul css, dar meh, generația asta a voastră s-a născut cu totul pe tavă.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.