Jump to content

Question

Posted

buna ziua sau seara vin cu rugamitea prin acest topic cu o intrebare cat si un raspuns vreau sa adaug pe forum la serverele officialea ale comunitat noastre de exp asa : image.png.e3934fd7147359e79da154b152a6dbbd.png cand se tine clikul pe el apare de exp nume com si promoted se poate vrun script ceva si unde ar trebui instalata acest script 

cine a va ajuta dau +rep cat si inimioara va multumesc mult 

• Downvote 1

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted
On 2/18/2021 at 2:08 PM, Julianxpp said:

Astia care postati topicuri de genul fara sa folositi search ar trebui sa fiti banati, serios vorbesc. De curand a explicat @Sebastian C. intr-un topic creat de cineva cum faci treaba asta cu promoted server, eu zic sa te pui pe cautat.

Dc sa fim banati daca acel post creat de @Sebastian C. nu functioneaza am incercat am facut cu sa spus in topic si nu merge de acea a deschis acest topic

On 2/18/2021 at 4:08 PM, sharosky said:

Acest tutorial nu fuctioneaa pe o versiune noua de ips 4.5.4 nu functioneaza sorry ,

UP mai astept un update sau un nou script 

• 0
Posted
22 hours ago, ๖ۣۣۜMr.DeaThs™ said:

Dc sa fim banati daca acel post creat de @Sebastian C. nu functioneaza am incercat am facut cu sa spus in topic si nu merge de acea a deschis acest topic

Acest tutorial nu fuctioneaa pe o versiune noua de ips 4.5.4 nu functioneaza sorry ,

UP mai astept un update sau un nou script 

De unde până unde am dat eu un cod sau un tutorial că nu mă prind ? Da voi toți sunteți pe premiza „pică pară mălăiață în gura lu nătăfleață” ? Am oferi acest link : https://invisioncommunity.com/4guides/themes-and-customizations/template-syntax/ifelseifelse-logic-r138/ pentru al ajuta în crearea sintagmelor, mai departe tot ce se regăsește în acel topic este oferit de creator, da aparent în goana după copierea lui x sau y nu vă sinchisiți să mai și citiți contițunul unui topic. Iar pentru cultura ta generală, dacă ai fi avut habar de PHP și cum să întegrezi codu și mai exact unde, ți-ar fi mers, îți mai lipsea doar codul css, dar meh, generația asta a voastră s-a născut cu totul pe tavă.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.