liquid4cs Posted February 22, 2021 Report Share Posted February 22, 2021 Salut am si eu o intrebare daca iau licenta pe domeniu.ro care pe domeniu.ro am indexu si forum il am pe domeniu.ro/forum merge? Adica e activa indiferent undde am forumul?sau trebuie neaparat sa am forumul pe domeniu.ro Multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Sebastian C. Posted February 22, 2021 Report Share Posted February 22, 2021 Odată ce ai achiziționat licența, fișierele platformei le urci unde dorești să fie forumul „domeniu.ro/forum sau domeniu.ro sau domeniu.ro/forums”, însă odată licența activată pe „.ro sau /forum” va rămâne activă pe locația aleasă de către tine, resetarea URL-ului se va taxa cu 15 / 20 de dolari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
liquid4cs
Salut am si eu o intrebare daca iau licenta pe domeniu.ro care pe domeniu.ro am indexu si forum il am pe domeniu.ro/forum merge?
Adica e activa indiferent undde am forumul?sau trebuie neaparat sa am forumul pe domeniu.ro
Multumesc
1 answer to this question
Recommended Posts