Jump to content

Recommended Posts

Posted

Promovarea cred ca e singura metoda prin care ai putea sa-ti populezi comunitatea. Daca detii servere de cs 1.6 poti baga boost, boost-ul iti va aduce fie playeri romani fie player straini care vor intra si pe forum (o mica parte din ei).

Posted
3 minutes ago, paKy* said:

Parteneriate...  schimb be schimb.. 

Nu prea se mai practică lucrul ăsta în prezent.

2 hours ago, Al3xC said:

As avea si eu o intrebare cum populezi o comunitate de gaming bazată pe cs samp csgo in 2021? 

Mă puteți ajuta cu ceva idei?

• Reclamă plătită pe diferite site-uri care oferă această opțiunea ( gametracker, google ads, forumuri non-gaming, youtube, grupuri de facebook ).
  • Un staff care să-și dea interesul și să vină cu idei inovative.
  • Organizarea de concursuri pentru jocurile respective ( warnight pentru 1.6, faceit pentru go ) / ( aici ai nevoie de numărul doi ).
  • Proiecte unice în cadrul comunității, aspect plăcut, încăcare rapidă a forumului, un host de calitate.
  • 8 months later...
Posted

E greu sa populezi ceva in 2021 daca nu cunosti pe altii.

Daca te bazezi pe un singur joc iti faci reclama si vii cu chestii noi si vei avea succes, cel mai important sa nu renunti ;)

• Like 1

ECILA.RO gaming network

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.