Al3xC Posted March 5, 2021 Report Share Posted March 5, 2021 As avea si eu o intrebare cum populezi o comunitate de gaming bazată pe cs samp csgo in 2021? Mă puteți ajuta cu ceva idei? Quote Viziteaza-ne pe forumul - https://www.worldcs.ro Download Counter-Strike 1.6 2024 - https://www.cstrike16.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
nanelu Posted March 5, 2021 Report Share Posted March 5, 2021 Promovarea cred ca e singura metoda prin care ai putea sa-ti populezi comunitatea. Daca detii servere de cs 1.6 poti baga boost, boost-ul iti va aduce fie playeri romani fie player straini care vor intra si pe forum (o mica parte din ei). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+paKy* Posted March 5, 2021 Report Share Posted March 5, 2021 Parteneriate... schimb be schimb.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebastian C. Posted March 5, 2021 Report Share Posted March 5, 2021 3 minutes ago, paKy* said: Parteneriate... schimb be schimb.. Nu prea se mai practică lucrul ăsta în prezent. 2 hours ago, Al3xC said: As avea si eu o intrebare cum populezi o comunitate de gaming bazată pe cs samp csgo in 2021? Mă puteți ajuta cu ceva idei? Reclamă plătită pe diferite site-uri care oferă această opțiunea ( gametracker, google ads, forumuri non-gaming, youtube, grupuri de facebook ). Un staff care să-și dea interesul și să vină cu idei inovative. Organizarea de concursuri pentru jocurile respective ( warnight pentru 1.6, faceit pentru go ) / ( aici ai nevoie de numărul doi ). Proiecte unice în cadrul comunității, aspect plăcut, încăcare rapidă a forumului, un host de calitate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Artick Posted November 27, 2021 Report Share Posted November 27, 2021 E greu sa populezi ceva in 2021 daca nu cunosti pe altii. Daca te bazezi pe un singur joc iti faci reclama si vii cu chestii noi si vei avea succes, cel mai important sa nu renunti 1 Quote ECILA.RO gaming network Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ștefan A. Posted November 27, 2021 Report Share Posted November 27, 2021 1 minute ago, Artick said: E greu sa populezi ceva in 2021 daca nu cunosti pe altii. Daca te bazezi pe un singur joc iti faci reclama si vii cu chestii noi si vei avea succes, cel mai important sa nu renunti L-ai ajutat, e de acum 8 luni topicul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Artick Posted November 27, 2021 Report Share Posted November 27, 2021 Just now, Craze said: L-ai ajutat, e de acum 8 luni topicul. Da de ce faci frate off-topic? 1 Quote ECILA.RO gaming network Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts