Jump to content

Recommended Posts

Posted

problemadeusbsb1.jpg

Am o problema.Inainte de a reinstala Windows imi aparea aceasta eroare de la USB ul mobilului.am reinstalat Windows.acuma am aceiasi problema.tot de la cablul USB.Am instalat de la nokia PCSuit ultima versiune degeaba.ce ma sfatuiti sa fac.?

Posted

stiu ca la primirea calc trebuie sa iti dea driverele pt placa video(CD) + motherboard (CD). pe motherboard ar trebui sa ai nokia PC suite , degeaba instalezi ultima versiune.

Nu-ti risca viata pentru niste fise

Nici daca pare c-ai in fata usi inchise

Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise

Sa te-apropii de ce numesti acum vise.

Posted

cd placa baza din pacate e varza facut dem ulti ani

si depe situl lor degeaba lam luat nu mil recunoaste tocmai asta facusem

nu stiu ce sa fac

Posted

Cine ti`a zis e cd`ul motherboard ai nokia pc suite?....ce treaba are producatorul de placi de baza cu producatorul de telefoane?Vezi k cd`ul de la telefon trebuie sa ai si drivere pentru telefon nu doar pc suite...instaleazale si pe alea si mai vedem...

• 1 month later...
Posted

Am avut si eu problema asta cu un GPS. Problema este in 90% dintre cazuri de la aparatul respectiv (in cazul tau mobilul). Poti incerca sa reinstalezi Windowsul curat si conectezi mobilul direct. Daca iti da aceeasi eroare este de la mobil.

• 1 year later...
Posted

Pffff....cate ai de incercat...am avut si eu problema asta;))..Cd-ul de instalare de la telefon il ai???...incearca sa il instalezi cu usb-ul telefonului scos;)...daca nu merge incearca si cu el bagat inauntru...dupa ce ai instalat dai un restart;)...ar trebui sa mearga:D..nu stiu nu ai cumva la telefon in meniu ceva pe la conectivitate;)...ar trebui sa scrie cablu usb;)...s-au ceva de genul;)..poate trebuie conectat din pc;)...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.