Jump to content

Folositi retelele 5G?

gaby

Folositi o retea 5G sau inca nu?  

10 members have voted

1. 1. Folositi o retea 5G sau nu ii vedeti inca rostul?

• Da, folosesc 5G.
      2
    • Nu, am ramas la 4G.
      8
  2. 2. Planuiti trecerea la 5G in viitorul apropiat?

• Da
      9
    • Nu
      1

Recommended Posts

Pana nu de mult tehnologia 5G era destul de ignorata in Romania, si asta din mai multe cauze: acoperire limitata, SIM si abonamente speciale, telefon care sa suporte 5G... costuri suplimentare. In prezent, acoperirea 5G a crescut (in orasele mari), au crescut si vitezele de acces, telefoanele si abonamentele s-au mai ieftinit iar adoptarea noii tehnologii a devenit mai accesibila, lucru ce ma face sa ma intreb: folositi retelele 5G sau planuiti sa le folositi in viitorul apropiat?

Fie ca este vorba de Vodafone, Orange sau Digi fiecare are acoperire 5G in prezent (Telekom nu are abonamente 5G momentan).

3G-4G-5G-speed.png

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators

Eu am stat 2-3 luni dupa ce am cumparat un telefon cu 5G crezand ca imi trebuie abonament 5G pentru a avea asa ceva 🤣 ... apoi dau din imtamplare la setari la date mobile si era setat implicit pe LTE, apoi am bifat 5G. Un prieten a patit la fel, tot asa, dupa cateva luni. 

Nu pot sa zic ca m-ar ajuta in vreun fel; acasa folosesc wifi, iar in oras nu ma pun sa descarc fisiere sau altceva cat sa sesizez diferente.

Cel mai mult am scos 300 Mbps download in Cluj-Napoca, cartela Vodafone.

Spoiler

188115914-459227771848754-35684460716275

• Haha 1

Nu am folosit inca 5G si nici nu planuiesc sa folosesc in viitorul apropiat, probabil ca in cel indepartat. Momentan nu simt nevoia de mai multa viteza (asa cum a scris Courage mai sus nici eu nu descarc chestii voluminoase prin oras).

Are si alte beneficii 5G-ul in afara de viteza mai mare?

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

5G ofera viteze mai mari care aduc cu sine experiente noi in ceea ce priveste redarea continutului VR, a jocurilor de inalta rezolutie precum si o mai mare stabilitate a conexiunii in locurile aglomerate. Totodata deschide drumuri noi in ceea ce priveste zona de Internet Of Things si masini autonome.

Nici eu nu am folosit 5G pentru ca asta ar insemna sa schimb telefonul. Planuiesc sa-l folosesc in viitorul nu foarte indepartat, insa momentan nu este un "must have" pentru mine.

• Like 1

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif

9 hours ago, robotboy said:

@Artanis Cum asa? Poate sunt peretii foarte grosi + beton armat? Iasiul este un oras mare, nu credeam ca are probleme de acoperire.

Nu cred ca are importanta. Cred ca e ceva specific Orange, ca nu sunt singurul care se plange de semnal slab. Pe Vodafone am vazut semnal mai bun in aceleasi locuri unde eu ma chinui cu 3G