Jump to content

Recommended Posts

Posted

vreu sa imi fac si eu un site cu muzica pe neogenn dar nustiu cum sa pun muzica pe el pls ajutor

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

pe neogen nu poti pune muzica deoarece spatiul de gazduire este mic ( 5 mega), dar poti uploada pe unul din urmatoarele site-uri muzica si apoi pui pe site link-ul catre ea.

http://www.sendmefile.com

http://www.uploadtemple.com

(ti le-as recomanda pe acestea deoarece fisierele uploadate nu se sterg)

Succes :good:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

da , dar as vreas a am si eu un templat flash dar nustiu cum ma poti ajuta pls

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

dar atunci imi fac pe .go.ro dar de undue iomi pot lua si eu template gratis lefgate de muzica ??:D:-?

dsdsa.png

Posted

Ti`as sugera sa te apuci tu de lucru!!Ca asa tot sa iei de la altii nu ai sa inveti niciodata!!Ai putea sa incepi de aici si sa inveti cate ceva!!Iar despre template cauta pe google free templates!!Succes!

Posted

sa fiu sincer nu am inteles nik , sunt unpic mai greu de cap :(( dak avetzi si voi timp sa imi facetzi si me decat un design .. :(( plss

dsdsa.png

Posted

sa fiu sincer nu am inteles nik , sunt unpic mai greu de cap :((  dak  avetzi si voi timp sa imi facetzi si me decat un design .. :((  plss

De facut nu cred ca iti va face cineva un design fara bani...

2. Pe acest forum nu promovam warez-ul

Topic inchis

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.