+lolek Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 vreu sa imi fac si eu un site cu muzica pe neogenn dar nustiu cum sa pun muzica pe el pls ajutor I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 pe neogen nu poti pune muzica deoarece spatiul de gazduire este mic ( 5 mega), dar poti uploada pe unul din urmatoarele site-uri muzica si apoi pui pe site link-ul catre ea. http://www.sendmefile.com http://www.uploadtemple.com (ti le-as recomanda pe acestea deoarece fisierele uploadate nu se sterg) Succes Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
+lolek Posted March 9, 2007 Author Report Share Posted March 9, 2007 da , dar as vreas a am si eu un templat flash dar nustiu cum ma poti ajuta pls I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 nu stiu daca te pot ajuta cu un template flash ... nici eu nu am si vezi daca iei de pe internet daca sa iei varianta .fla nu .swf ca nu te ajuta cu nimic. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
+lolek Posted March 9, 2007 Author Report Share Posted March 9, 2007 dar atunci imi fac pe .go.ro dar de undue iomi pot lua si eu template gratis lefgate de muzica ?? I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Smeagoll Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Ti`as sugera sa te apuci tu de lucru!!Ca asa tot sa iei de la altii nu ai sa inveti niciodata!!Ai putea sa incepi de aici si sa inveti cate ceva!!Iar despre template cauta pe google free templates!!Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
+lolek Posted March 11, 2007 Author Report Share Posted March 11, 2007 sa fiu sincer nu am inteles nik , sunt unpic mai greu de cap dak avetzi si voi timp sa imi facetzi si me decat un design .. plss I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tavicu Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 sa fiu sincer nu am inteles nik , sunt unpic mai greu de cap dak avetzi si voi timp sa imi facetzi si me decat un design .. plss ← De facut nu cred ca iti va face cineva un design fara bani... 2. Pe acest forum nu promovam warez-ul Topic inchis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts