Jump to content

Nu functioneaza internetul pe Windows 7

Recommended Posts

Salut recent mi am instalat Windows 7 si nu imi functioneaza internetul, stiu ca trebuie sa instalez driverul de net pt ca asta imi apare dar problema este ca de fiecare data cand introduc un stick sau incerc sa ma conectez cu telefonul prin usb nu merge nu imi apare nimic. Tin sa mentionez ca inainte aveam windows 10 si totul mergea perfect. Va rog daca ma puteti ajuta deoarece chiar nu stiu ce pot face.

• gaby changed the title to Nu functioneaza internetul pe Windows 7

Tind sa cred ca versiunea ta de Windows 7 nu e buna. Este oficiala? Inteleg ca nu iti functioneaza nici porturile USB, si acestea au nevoie de drivere daca nu gresesc, iar Windows-ul ar trebui sa le instaleze automat atunci cand introduci un dispozitiv intr-unul din porturi. Banuiesc ca CD/DVD-ROM nu ai, nu?

P.S: Daca ai avut Windows 10 de ce te intorci la 7 care a ramas fara suport?

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Mai exact pe ce ai instalat Win7? Laptop, desktop? Ce configuratie, ce placa de baza?

Si de ce ai pune Windows 7? Sansele sunt sa nu fie compatibil windowsul, de unde nu poti face nimic. Nimeni nu mai ofera suport pe Windows 7, deci fa bine si revin-o pe 10

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.