+robotboy Posted June 2, 2021 Report Share Posted June 2, 2021 Prin aprilie va ceream recomandari pentru un smart TV. M-am hotarat asupra Philips-ului de 146 cm, si cum acesta ar urma sa fie montat pe perete, acum am alta nelamurire: cum aleg un suport potrivit? La ce trebuie sa ma uit? Am vazut ca majoritatea au greutatea maxima suportata, dimensiunile maxime ale TV-ului si ceva compatibilitate VESA. Acestea sunt toate criteriile care ma intereseaza? La ce se refera compatibilitatea VESA? Vine el cu suruburi sau trebuie sa le cumpar singur? Multumesc anticipat! P.S: Daca aveti si o recomandare, doua, nu ezitati! Quote Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova? Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solution CorinA Posted June 3, 2021 Solution Report Share Posted June 3, 2021 Inainte sa cumperi un suport de perete pentru televizor ar trebui sa te intereseze: tipul suportului: fix sau reglabil greutatea maxima suportata diagonala maxima suportata compatibilitate VESA VESA = Video Electronics Standards Association = un standard ce face referire la distantele dintre gaurile de fixare (4 la numar) regasite pe spatele televizorului. Exemple de standarde VESA (latime x inaltime): 100x100mm, 100x200mm, 200x200mm, 400x400mm, etc. Televizorului la care cred ca faci referinta: Philips 58PUS8545/12, 146 cm ar trebui sa-i cauti un suport care sa suporte greutatea de minim 18 kg, dimensiunea de minim 58" si standardul VESA 300 x 200. Asadar ai putea sa te orientezi spre: acesta sau acesta sau orice altceva respecta ce am indicat anterior cat si preferintele tale. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted June 4, 2021 Report Share Posted June 4, 2021 On 6/2/2021 at 6:41 PM, robotboy said: Vine el cu suruburi sau trebuie sa le cumpar singur? Majoritatea vin cu suruburile necesare montarii. Las aici cativa producatori ale caror produse le-am folosit si pe care ii recomand in materie de suporturi TV: Vogel's, Vivanco si A+. 1 Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
+robotboy Posted June 10, 2021 Author Report Share Posted June 10, 2021 Multumesc foarte mult! Am ales Vogel-ul. Quote Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova? Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts