Jump to content
  • 0

Question

Posted

salut , incerc sa ma connectez pe marketplace direct din ACP , am dezinstalat toate aplicatiile , toate pluginurile , chiar si limba , am incercat si de pe google , dar nimic . 

poate sa mai lovit cineva de problema .. orice as face primesc erroarea asta 

image.png.89cfde5d1f882d3aa88f0cc352166ac8.png

poate este aici cineva care a putut rezolva ? ,, 

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

eu nu am nimic , dar cred ca este din cauza de la TNI , poate au ceva protectie . 

deocamdata am facut un ticket direct la (invision) , dar inca nici un raspuns  .. 

• 0
Posted (edited)
On 7/4/2021 at 2:32 PM, -coLd- said:

eu nu am nimic , dar cred ca este din cauza de la TNI , poate au ceva protectie . 

deocamdata am facut un ticket direct la (invision) , dar inca nici un raspuns  .. 

ai sa stai mult si bine pana iti raspund astia

ON TOPIC e posibil sa ai ceva cloudfare de iti impiedica. De la tni aveam impresia ca era blocat marketplace ul. nu te puteai loga. Cel mai bine descarca aplicatiile si le instalezi manual.

Edited by MOTAAAN
  • 0
Posted
3 hours ago, MOTAAAN said:

ON TOPIC e posibil sa ai ceva cloudfare de iti impiedica. De la tni aveam impresia ca era blocat marketplace ul. nu te puteai loga. Cel mai bine descarca aplicatiile si le instalezi manual.

aplicatiile ca aplicatiile , dar am luat o tema , ca tema actuala e buguita si mna ... 

• 0
Posted
5 hours ago, MOTAAAN said:

În timpul programului de lucru se răspunde în maxim 4/6 ore lucrătoare, chiar și instant în funcție de gravitatea problemei, nu înțelg de ce vă treziți să vorbiți doar pentru a vă băga în seamă, de când până când mai poți descărca aplicații pentru instalare manuală ? :))

1 hour ago, -coLd- said:

aplicatiile ca aplicatiile , dar am luat o tema , ca tema actuala e buguita si mna ... 

Verifică în erorile de sistem, după ce mai încerci odată, poți avea norocul să-ți ofere link-ul de acces direct către stocarea lor din amazon. Dacă timpul nu e setat corect pe dedicat, poate determina această problemă sau e din partea lor. Momentan, cum au avut liber va mai dura să-ți răspundă ei, dar îți vor zice că e problemă din cauza găzduirii.

• 0
Posted
19 hours ago, Sebastian C. said:

În timpul programului de lucru se răspunde în maxim 4/6 ore lucrătoare, chiar și instant în funcție de gravitatea problemei, nu înțelg de ce vă treziți să vorbiți doar pentru a vă băga în seamă, de când până când mai poți descărca aplicații pentru instalare manuală ? :))

Verifică în erorile de sistem, după ce mai încerci odată, poți avea norocul să-ți ofere link-ul de acces direct către stocarea lor din amazon. Dacă timpul nu e setat corect pe dedicat, poate determina această problemă sau e din partea lor. Momentan, cum au avut liber va mai dura să-ți răspundă ei, dar îți vor zice că e problemă din cauza găzduirii.

no answer yet .. oricum cred ca e din cauza hostului ... 

• 0
Posted

nu pot sa dau edit dar , citez

Please ensure that your server support TLS 1.2 so that our server can connect and verify the installation. 

cred ca la asta doar TNI imi poate raspunde .. 

edit

am cautat si vad ca are 1.2 // 

image.png.29d160e5ef36ed5a3d90fc25976a8f7e.png

• 0
Posted
4 hours ago, Noxx said:

Pana rezolvi problema cu tema aia foloseste-o pe cea default : Themes > Create new si fa-o default.

e ok , a rezolvat cei de la TNI 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.