Jump to content

Cum activez HBO Max in loc de HBO GO?


CorinA

Recommended Posts

Disponibilitatea HBO Max in Romania din data de 8 martie a fost anuntata prin luna februarie a anului curent, in timp ce HBO GO incepea sa nu mai fie disponibil pe televizoarele mai vechi de 5 ani. Totodata, s-a anuntat faptul ca "toti utilizatorii abonati la HBO GO vor fi migrati automat catre HBO MAX fara sa plateasca nimic in plus", asadar astazi am cautat aplicatia HBO Max in store-ul televizorului, am gasit-o si instalat-o rapid dupa care am incercat sa ma autentific cu vechile date (adresa de email + parola) ale aplicatiei HBO GO si totul a mers conform anuntului.

Am primit ulterior cateva email-uri dupa cum urmeaza: un email de bun venit, unul in care imi erau prezentate termenii si conditiile serviciului si unul in care trebuia sa confirm adresa de email.

Asadar, fie ca erati abonati la HBO Go prin intermediului operatorului de cablu fie ca erati abonati separat, va puteti autentifica pe HBO Max cu vechile credintiale.
Daca ati uitat credintialele folosite anterior pentru HBO GO le puteti recupera accesand: https://play.hbomax.com/forgotpassword

Interfata este asemanatoarea cu cea a Netflix, iar de acum exista suport pentru streaming 4K!

P.S: Daca nu va functioneaza prin simpla introducere a datelor vechi in aplicatia HBO Max si vi se solicita un PIN atunci: acesati hbomax.com, va creati un cont, alegeti optiunea "abonat prin Digi" (daca acesta este operatorul dvs. de cablu), iar de pe site-ul Digi din secțiunea Serviciile Mele -> HBO GO (momentan tot asa se numeste) veti putea lua PIN-ul si numarul unei facturi mai vechi pentru activarea serviciului.

  • Thanks 1

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif

Link to comment
Share on other sites

Update: Am verificat astazi sa vad daca aplicatia HBO GO inca functioneaza insa am primit un mesaj cum ca aceasta nu mai este disponibila, sugerandumi-se descarcarea noii aplicatii HBO Max. Am si dezinstalat-o pentru ca nu mai are niciun scop.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.