CorinA Posted March 8, 2022 Report Share Posted March 8, 2022 Disponibilitatea HBO Max in Romania din data de 8 martie a fost anuntata prin luna februarie a anului curent, in timp ce HBO GO incepea sa nu mai fie disponibil pe televizoarele mai vechi de 5 ani. Totodata, s-a anuntat faptul ca "toti utilizatorii abonati la HBO GO vor fi migrati automat catre HBO MAX fara sa plateasca nimic in plus", asadar astazi am cautat aplicatia HBO Max in store-ul televizorului, am gasit-o si instalat-o rapid dupa care am incercat sa ma autentific cu vechile date (adresa de email + parola) ale aplicatiei HBO GO si totul a mers conform anuntului. Am primit ulterior cateva email-uri dupa cum urmeaza: un email de bun venit, unul in care imi erau prezentate termenii si conditiile serviciului si unul in care trebuia sa confirm adresa de email. Asadar, fie ca erati abonati la HBO Go prin intermediului operatorului de cablu fie ca erati abonati separat, va puteti autentifica pe HBO Max cu vechile credintiale. Daca ati uitat credintialele folosite anterior pentru HBO GO le puteti recupera accesand: https://play.hbomax.com/forgotpassword Interfata este asemanatoarea cu cea a Netflix, iar de acum exista suport pentru streaming 4K! P.S: Daca nu va functioneaza prin simpla introducere a datelor vechi in aplicatia HBO Max si vi se solicita un PIN atunci: acesati hbomax.com, va creati un cont, alegeti optiunea "abonat prin Digi" (daca acesta este operatorul dvs. de cablu), iar de pe site-ul Digi din secțiunea Serviciile Mele -> HBO GO (momentan tot asa se numeste) veti putea lua PIN-ul si numarul unei facturi mai vechi pentru activarea serviciului. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+robotboy Posted March 8, 2022 Report Share Posted March 8, 2022 Confirm! Am incercat si a functionat cu datele de la HBO GO. Am vazut insa ca aplicatia HBO GO este si ea functionala inca; nu ar fi trebuit sa nu mai fie? Quote Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova? Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted March 8, 2022 Report Share Posted March 8, 2022 Asa este, HBO GO este inca disponibila si functionala insa cel mai probabil va fi scoasa in viitorul apropiat. Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted March 9, 2022 Report Share Posted March 9, 2022 Update: Am verificat astazi sa vad daca aplicatia HBO GO inca functioneaza insa am primit un mesaj cum ca aceasta nu mai este disponibila, sugerandumi-se descarcarea noii aplicatii HBO Max. Am si dezinstalat-o pentru ca nu mai are niciun scop. Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts