Jump to content
  • 0

Ajutor la o nelămurire.

CyBerNeTicK

Question

Hey, bună ziua, am nevoie de ajutor, deci cauza este: Îmi poate explica cineva, ce anume trebuie să fac ca să nu se poată vedea topic-urile făcute de alți membri dintr-o anume categorie, să se poată vedea nu mai de cei care au permisiunea? Asemena doresc și eu Să fac un model de cerere, apoi membrii să poată da crează topic, îl postează, și să-l poată vedea nu mai cei care li s-au dat acces să vadă topic-urile din categoria respectivă, dacă aveți idei mulțumesc anticipat m-am uitat și la categorii posting settings și nu am văzut ceva despre acest lucru, dacă nu am postat în categoria corespunzătoare rog un membru din cadrul personalului să mi-l mute unde este corespunzător. 

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Salut! In primul rand, incearca sa gandesti mai bine intrebarea si sa aiba mai mult sens pentru ca altfel ne e tuturor greu sa te ajutam, neintelegand ce vrei de fapt.

Daca am inteles eu bine, ce vrei tu nu prea e posibil, hai sa iti zic de ce. Tu vrei o categorie in care membrii sa poata crea topicuri, dar sa nu le vada pe celelalte, ramanand ca topicurile alea sa poate fi vizualizate doar de anumiti membrii carora le dai tu acces, ceea ce e imposibil, pentru un user, o categorie, un topic, un comentariu pe care nu-l vede, nu exista, chiar daca el exista totusi, in caz ca intelegi:))

Acum, ce e posibil e sa faci un grad de genul Guest, default si sa stergi accesul gradului de la categorii de a vizualiza topicurile, te duci unde ai categoriile si dai modifica permisii, nu e mare lucru. Mai apoi creezi un grad de membru sau cum vrei tu sa-l denumesti pe care il dai userilor pe baza de prezentare sau in ce mod vrei tu ca sa vada topicurile.

• 0
On 4/24/2023 at 12:38 AM, Juliano Dillon said:

Salut! In primul rand, incearca sa gandesti mai bine intrebarea si sa aiba mai mult sens pentru ca altfel ne e tuturor greu sa te ajutam, neintelegand ce vrei de fapt.

Daca am inteles eu bine, ce vrei tu nu prea e posibil, hai sa iti zic de ce. Tu vrei o categorie in care membrii sa poata crea topicuri, dar sa nu le vada pe celelalte, ramanand ca topicurile alea sa poate fi vizualizate doar de anumiti membrii carora le dai tu acces, ceea ce e imposibil, pentru un user, o categorie, un topic, un comentariu pe care nu-l vede, nu exista, chiar daca el exista totusi, in caz ca intelegi:))

Acum, ce e posibil e sa faci un grad de genul Guest, default si sa stergi accesul gradului de la categorii de a vizualiza topicurile, te duci unde ai categoriile si dai modifica permisii, nu e mare lucru. Mai apoi creezi un grad de membru sau cum vrei tu sa-l denumesti pe care il dai userilor pe baza de prezentare sau in ce mod vrei tu ca sa vada topicurile.

Este posibil, cel puțin pe versiunile sub 4.x era posibil lucrul ăsta, mi se pare ca asta este setarea pentru 4.x în sus 

"Users can see topics posted by other users"

N-am posibilitatea de a testa dar dacă poți face tu lucrul ăsta și lași un reply cu rezultatul.