Jump to content

Recommended Posts

Posted

Daca uitatzi parola de la Bios Va pot invatza o manevra :X:D

Dam Turn Off La PC

Dasfaceam unitate si pe placa de baza vom vedea o baterie subtire !

m56k9mlfwm2xb9.gif

Nu arata fix la fel poate sa fie bateria si in celalalt colt...

Luam o surubelnita o scoatem cu mare grija sa nu o zgariem !

O tinem la termeratura mai calda timp de 10-15 minute si o reintroducem.

Cand o deschidem din nou pc-ul o sa va ceara parola, puneti dvs ce parola doritii !!

Ce parola ati pus dupa introdocerea baterieri , aia va ramane pana o scoatetzi , sau o schimbatzi !!

RISCURII:

DACA Nu ati zgariat bateria nu exista nici un risc!!

IN CAZ:

In caz de atzi zgariat bateria , nu avetzi motive de inrijorare

doar trebuie sa o tineti intrun loc rece (sa nu fie umed) timp de 24-48/H

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

Misto faza dar in acelasi timp penibila!Pana la urma este o baterie care tine datele (data,etc.)...biosul din cate stiu eu memoreaza parola... :)

Misto dar penibil... :D

Posted

da , dar nu iti scoate doar parola de la BIOS ci si parola dupa Windows ..

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

• 5 weeks later...
Posted

man , sa fiu sincer nustiu care e mancevra dar asta am invatatzo acum cateva luni cnd am fost la un tovarashi care se ocupa cu PC !! si tocmai atunci venise unu cu PC k a uitat parola de la Win !!

si ala a zis k asteapta 10-20 minute K ?

si l-a lasat cu fracsu in sufragerie si eu cu el m-am dus si ma invatzat si pe mine in accelash timp ;)

dsdsa.png

• 1 month later...
Posted

Pentru a modifica parola de BIOS sint mai multe metode functie de tipul placii de baza.

Cea mai veche metoda este cea bazata pe coduri functie de tipul producatorului de BIOS si a modelului computerului.

Sint si tooluri care fac acest lucru.

Placile mai noi au posibilitatea resetarii BIOS prin punerea unui anumit jumper de pe placa de baza intr-o anumita pozitie.

Scoaterea bateriei este si ea o metoda, dar este ultima solutie.

@lolek parola si celelalte setari + ceasul nu sint memorate in baterie, ci sint memorate intr-un circuit de tip CMOS ( complementary metal oxid siliciu ). Acest tip de circuit are un consum foarte redus. Prin scoaterea bateriei el se "sterge" precum o memorie RAM. Trebuie lasat citeva minute deoarece poate fi inmagazinata energie in condensatoare.

Parola windows este cu totul altceva si nu are cum sa fie stearsa prin aceasta metoda. Mai pune mina si citeste si fa distinctie intre BIOS si sistemul de operare.

Vitrine frigorifice orizontale si verticale de refrigerare si congelare

Parchet din lemn masiv exotic

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.