Jump to content

Update Cu Sp3

Smeagoll

Recommended Posts

• 1 month later...

Mda. Mai Smeagoll, si tu de unde iei service pack 3, de pe site-ul Microsoft prin Windows Update? :)) Asta in caz ca nu stiai si mi-am dat seama ca nu sti: service pack 3 nu exista oficial, doar sp2 si multe alte update-uri. Ceea ce tu vrei sa iti pui e o versiune neoficiala si instabila a unui service pack. Deci iti zic sa ramai la sp2, ca sp3 n-are rost.... :-h , are prea multe bug-uri.

Mai mitza ...mersi de sfat dar sfatul tau e prost tare ....daca nu stiai a aparut si sp4 mai uitete si tu pe site`uri si ai sa vezi plus de asta a aparut si windows xp profesional sp3 deci nu vorbi degeaba!Si cred ca sp3 e crackuit sau na dar merge mai bine ca un xp cu linecta (pentru ca am avut si cu licenta)si mi`am dat seama !Bug-uri nu prea am la sp3(nu zic ca nu exista) dar eu deocamdata nu am niic unul!

P.S Nu fa posturi degeaba ca sa iei admin pe wtk cum fac altii sau stiu ce ce mai vrei si tu!

Smeagoll, cu toate ca ai peste 400 de post-uri, esti un mare noob. Te bagi si tu in ciorba pe forum numa asa de dragul postarilor. Daca ai ceva inteligent de zis, atuncio fa-o, in rest stai pe tusa. Asta-i un forum de warez, topic de warez, ce mai vrei.... :-( Smeagoll, iti dau un sfat: foloseste google-ul ca sa afli detalii despre o idee inainte de a o posta pe forum. Nici nu iti dai seama cat de proaste pot fi unele idei. Tre' sa mai inveti.... :baby:, ...ca si tine, asta-i un forum de newbiez....sunt de acord cu cei de pe XPC.

Uita-te aici nubule:

http://tech.netscape.com/story/2006/06/16/...s-in-the-works/

http://keznews.com/1160_Windows_XP_SP4_in_the_works!

PS: boboS, da si mie link de download la sp4 cand apare, ok? :))

Mitza despre sp4 auzisem de la un prof de info iar eu nu am avut timp sa caut ...sp3 am un cd nu e original este adus de cineva si are sp3....nu am zis ca merge windowsul piratat mai bine ca cel original am zis doar ca mie nu mi`a facut probleme!Posturile nu le`am facut pentru moderator....si putin imi pasa de nobbi aia de pe Xpc care vb aiurea si putin imi pasa de parerea ta sau a altora!Bafta "bunule" ...si sa stii ca nu toti sau inascut invatati si ca si tu ai fost odata ca mine!

Mda. :baby: Daca faza cu sp4 era doar din auzite, atunci de ce o sustii atat de tare

Mai mitza ...mersi de sfat dar sfatul tau e prost tare
si nici macar nu accepti o parere din exterior. Nu prea cred faza
despre sp4 auzisem de la un prof de info
. Mai taie un pic...... Recunosc, si eu am fost si sunt noob, nimeni nu le stie pe toate. Inainte sa mai faci topicuri/posturi deasta mai bine dai un search pe google si verifici informatia pe care o ai (am mai zis asta).

ps:

putin imi pasa de nobbi aia de pe Xpc

*Mda. Verifica si informatia asta, ok?