Jump to content

Ce placa de sunet detineti..?

Recommended Posts

Posted

Din cate stim cu totzi placa de sunet joaca un rol important in calitatea sunetului, degeaba avem un sistem audio puternic daca nu avem si o placa de sunet pe masura, avem putere dar n-avem deloc fidelitate.

Aici puteti posta fiecare ce placa de sunet detineti....

Eu deocamdata folosesc placa de sunet onboard de pe laptop,un sigmatel 9200, si sunt in asteptarea unuei placi Creative AUDIGY 2 ZS :-> , un best buy pentru laptop...

Posted

Din cate stim cu totzi placa de sunet joaca un rol important in calitatea sunetului, degeaba avem un sistem audio puternic daca nu avem si o placa de sunet pe masura, avem putere dar n-avem deloc fidelitate.

Aici puteti posta fiecare ce placa de sunet detineti....

Eu deocamdata folosesc placa de sunet onboard de pe laptop,un sigmatel 9200, si sunt in asteptarea unuei placi Creative AUDIGY 2 ZS :-> , un best buy pentru laptop...

Misto placa...cat te-a dus cu totu?

Eu la calc mare am placa on board care suporta 7.1 de la gibagyte iar la laptop folosesc placa lui de sunet...

Posted

Eu folosesc placa de sunet de pe laca de baza realtek ac97!Am facut si discoteca cu ea si merege destul de bine!Nu e ea asa de performanta dar in curand am sa achizitionez o placa de sunet creativa!

Posted

Am un Sound Blaster Live 24 biti, suna mult mai bine decat on board, dar la laptop sunetul este slab, Johhny interesanta placa de sunet pentru laptop cand vei intra in posesia ei ne spui si noua ce parere ai despre ea?...cu siguranta buna dar ma refer daca se justifica pretul :D

Posted

dar la laptop sunetul este slab

In functie de placa de sunet folosita...

Placa care vreau s-o achizitionez este un audigy 2 ZS, care este superioara unei audigy Live cum ai tu... SI sunetul o sa fie pe masura, mai ales in combinatie cu un sistem audio bazat.. :->

• 5 months later...
Posted

placa mea Audio este cea mai tare din lume : Onboard :))))) , insa am facut o hacarie si imi mere 5.1 :)):crazy: insa l calc nou p care tre sa il iau l vara iau una puternica >:) ca sa sune vecini ca prea e liniste in cartier ;) recomandati-mi una :P

• 7 months later...
  • gaby unpinned this topic

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.