Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cine doreste sa modereze anumite sectiuni/arii ale forumului PC Troubleshooting o poate face, daca indeplineste urmatoarele conditii:

- minim 100 postari;

- minim 5 puncte de reputatie pozitiva;

- datoria de a crea cel putin 1 topic nou PE ZI in aria unde modereaza.

- odata devenit moderator, va trebui sa respectati, obligatiile moderatorilor care se pot regasii si in regulamentul forumului:

• Trebuie sa urmareasca discutiile fara a se antrena intr-o disputa cu membrii forumului;
  • Orice topic care incalca Regulamentul va fi inchis, nu inainte de a aduce o explicatie argumentand motivul acestei actiuni; doar administratorii vor sterge topicuri !
  • Nu abuzati de posibilitatea de a face un mesaj Important;
  • Are dreptul sa stearga orice mesaj postat offtopic si sa avetizeze userul respectiv;
  • Elimina smiley-urile postate abuziv si avertizeaza userul respectiv;
  • Moderatorii trebuie sa avertizeze prin mesaj persoanl userul care incalca Regulamentul si sa propuna administratorilor banarea acestora daca recidiveaza; Orice incalcare a prezentului Regulament ofera dreptul moderatorilor si administratorilor forumului PC Troubleshooting de a avertiza si apoi a bloca accesul membrilor pe o perioada de timp determinata sau nedeterminata. Proprietarului forumului ii este imposibil sa urmareasca continutul fiecarui mesaj, in acest caz el nu poate fi responsabil de continutul lor si nici nu poate garanta exactitatea informatiei prezentate, mesajele reprezinta opiniile autorului. Toti membri au obligatia sa citeasca si sa respecte Regulamentul, necunoasterea lui nu ii va absolva de vina.

Cine are timp si doreste sa devina moderator, va fi rugat sa isi inscrie numele in acest topic.

Mentionez, ca de cand este forumul, acesta a avut mai multi moderatori, dar multi dintre ei, sau mai bine spus majoritatea, s-au dovedit a nu fi seriosi, forumul implicit noi, Administratorii, nu cautam astfel de persoane.

Daca credeti ca, conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un moderator sunt cam, pretentioase, va rog din nou, lasati un mesaj aici, cu ce vi se pare exagerat.

Multumesc ! :pct:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

posturi am. dar, un topic pe zi... :-? trebuie sa ma mai abonez pe la niste newsletter-uri...

mi-ar place sa fiu moderator aici, pe PCT...mai ales ca acum m-am lasat de Wow si am mai mult timp liber! :D

Cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unul pe altul.

Posted

varule...te cred..si eu mai mint:))

P.S. Acum ca incepe scoala o sa fie mai multa "agitatie" pe forum ca sa mai spargem plictiseala :P

" N-am, pleacă ! "

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Chiar daca nu am mai intrat de mult si m-ati uitat tot am dreptul sa zic ceva:))

Sarmalutza sa ceri moderator cand o sa ai mai mult de 4 posturi...sau..macar sa ai posturi INTERESANTE!

pana atunci..bafta...munceste...

" N-am, pleacă ! "

Posted

Chiar daca nu am mai intrat de mult si m-ati uitat tot am dreptul sa zic ceva:))

Sarmalutza sa ceri moderator cand o sa ai mai mult de 4 posturi...sau..macar sa ai posturi INTERESANTE!

pana atunci..bafta...munceste...

De parca tu muncesti asa de mult pe forumul asta....

• 3 weeks later...
  • 3 years later...
Posted

Gaby, am ajuns la peste 100 de mesaje. Si ramasese vorba sa fac cateva pentru a ma promova la G.Moderator. Ce zici de un inceput de an cu mine in staff? Macar pentru proba!

Posted

N-am nimic cu cer care vor sa devina moderatori dar mi se pare foarte aiurea un forum in care sunt numai moderatori/admini care sa posteze si useri maxim 2-3 care sa posteze restul ba intra doar sa citeasca, ba numai sa-si rezolve probleme care se rezolva din 2-3 posturi.

Posted

Gaby, am ajuns la peste 100 de mesaje. Si ramasese vorba sa fac cateva pentru a ma promova la G.Moderator. Ce zici de un inceput de an cu mine in staff? Macar pentru proba!

Intr-adevar. Totusi, ca sa spun sincer, mi-ar place mai multa calitate si seriozitate in posturile tale... De aceea nu am facut promovarea pana in momentul de fata...

N-am nimic cu cer care vor sa devina moderatori dar mi se pare foarte aiurea un forum in care sunt numai moderatori/admini care sa posteze si useri maxim 2-3 care sa posteze restul ba intra doar sa citeasca, ba numai sa-si rezolve probleme care se rezolva din 2-3 posturi.

Sunt de acord cu tine... Incerc de ceva timp sa combat aceasta problema, insa, este cam complicat :(.

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Posted

Am vrut sa sesizez mai demult lipsa de activitate a unora din staff.. dar am zis ca or fi pusi pe pile (unii) si n-are rost sa ma bag in afacerile familiei si sa supar pe cineva. Regret sa zic dar un forum cu atat activitate (in acest moment) nu cred ca ar fi nevoie de mai mult de 1 admin si 2 moderatori cel mult. Nu ma intelegeti gresit, forumul e cuprinzator, dar nu prea activ in ultima vreme.

Posted

Stai linistit Alex, puteai/poti sesiza. Nu exista "afacerile familiei", sau, daca ar exista, ai face si tu parte din familie, intrucat tot forumul trebuie sa fie o familie, sau, cel putin asa mi-as dori; si nici nu cred ca ai supara pe cineva atata timp cat ai dreptate. In legatura cu pilele, singura pila ca sa ii spun asa a fost increderea pe care le-am acordat-o membrilor respectivi, acestia promitandu-mi ca vor incerca sa ma ajute la dezvoltarea forumului, insa, dupa ce s-au vazut cu functia, au inceput sa dezamageasca...

Datorita inactivitatii am fost nevoit sa fac curat in lista moderatorilor, cei eliminati fiind: Andrei, Reppy, zNowkid.

Pe lista de asteptare se mai afla rraulinio si aligaby.

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Posted

Pe lista de asteptare se mai afla rraulinio si aligaby.

aligaby din punctul meu de vedere poti sa-l scoti ca nu a vizitat forumul de multisor Last Active: Nov 07 2010 03:24 PM + reputatie cu minus

rraulinio n-am ce comenta, pe el l-am mai zarit online

Posted

Sunt partial de acord cu tine. De ce spun partial ? Pentru ca din punctul meu de vedere un moderator trebuie sa intre mai mult decat o data pe luna (in cazul lui Raul: Last Active: Dec 08 2011 10:14 AM).

Si din punctul meu de vedere un mod ar trebui sa aiba reputatie 0 sau mai mare, dar nu negativa.

Daca e sa o luam asa:

Tavicu Last Active: Dec 09 2011 06:22 PM (Admin)

Scuzati-ma n-am nimic cu nimeni, dar sa fim corecti pana la capat.

Posted

Reputatia negativa 99% a fost data de catre boti :(...

Tavicu ma ajuta mai mult pe partea tehnica (gazduire, bug-uri, etc.), de aceea este Administrator.

Nu cred ca favorizez pe cineva.

am inteles... chiar si eu am vazut ca a inceput sa-mi scada reputatia destul de mult...

Posted

Yep... nu stiu care o fi ideea sa faci un bot sa acorde si reputatie negativa. Inteleg ideea de a spama pentru a incerca sa atraga vizitatori noi pentru site-urile prezentate, dar faza cu reputatia negativa ? Doar asa, pentru distrugere ?

Ma rog, sa ramane ontopic...

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.