Jump to content

Votati Cel Mai Bun Producator De Memorii Ram!

Smeagoll

Recommended Posts

Votati cel mai bun producator de memorii RAM al anului 2006!  Daca am uitat o firma importanta sa`mi spuneti!Multumesc!...Eu aleg Corsair sunt super!Au mers fara probleme!

Intradevar corsair sunt cele mai bune dar si la un pret mare!Pentru bun si ieftin aleg kingmax

Daca am uitat o firma importanta sa`mi spuneti

Ai uitat de TwinMos,o firma de cand lumea si foarte importanta,care cred ca este stiuta de toata lumea :D si TEAM GROUP, o firma nous iesita pe piata, dar foarte importanta, se distinge foarte mult pentru calitatea memoriilor pe ddr2.

Ca sa aleg asi alege Corsair,pentru posibilitatile de OC pe care le are,spun din propeia experienta, ca am avut asa ceva,varianta extreme memory speed.

Asi alege si OCZ, care la fel au o performanta foarte mare de apreciat,dar se afla tot la preturi foarte mari... :blink:

L.E. O firma importanta pe care am uitat-o si eu mai este Crucial Ballistix,intra tot in categoria memorilor scumpe...

• 5 months later...
  • 3 months later...
  • 4 weeks later...

ce sa zic...am votat corsair...mi se par cele mai bune desi eu folosesc kingston-uri :D ...oricum placa mea de baza suporta doar sdr, unde orice firma ar fi tot nu merg mai bine ca ddr-urile si mai sunt si scumpe :( ...

Cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unul pe altul.

• 1 year later...
  • 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.