Jump to content

Recommended Posts

Posted

Deci , as vrea si eu un program in care nustiu cum se num sau ce face stati sa va explic

deci mi-am facut un joc adik l-am modificat dar , as vrea sa ii fac si eu un kit de instalat

dar sa nu fie arhiva .. cu Next cu terminei de instalare 11! 1 eu am inteles k e leagt de windows dar nustiu cum ... plss

ModEdit(boboS):Nu mai faceti posturi cu titluri de genu "Click here" ca poate sunt interesati unii sa citeasca anumite topicuri dar daca nu vad titlul nu o sa caute prin toate asa de aiurea.

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

oricum MS!

Inchide Post ;):D dak vrei

Cred ca se poate si cu Visualbasic...cred ca e si usor dar eu nu stiu sa programez in VB...incearca sa gasesti niste tutoriale pe net...

Succes

• 2 weeks later...
Posted

Nu trebuie neaparat sa stii programare sa faci un kit de instalare. Trebuie doar sa folosesti un program care iti face un install.

Cel mai folosit e InstallShield, dupa cum toti stiti.

Deci ca sa fac un kit de instalare trebuie sa scoti un program gen InstallShield : http://www.macrovision.com/products/instal...eld/index.shtml

Sau search pe google:

http://www.google.ro/search?hl=ro&q=instal...re+Google&meta=

Primul rezultat de pe google m-a dus la Install Maker care nu tre sa stii o iota programare.

Tip: Scriai ca vrei sa faci un install la un joc modificat. Recomand sa folosesti un install care sa contina doar fisierele modificate. Afli calea jocului instalat de preferat din registri (la unele jocuri). Sau pui userul sa selecteze fodlerul udne e jocu.

Bafta

As your ship is going down

Ill stand by and wach you drown

Remember kids...the more you post the geeker you get.

Posted

Nu mai folosi k in loc de ca (vezi Anunt: Limbaj Forum). La cat de putin dureaza sa faci un post poti sa te concentrezi sa scrii romaneste. Si zi ceva interesant despre el, de ce ti se pare usor? Ti-a mers ce ai vrut sa faci ?

Postul tau nu-mi argumenteaza ca ti se pare usor. Zi de ce ti s-a parut usor.

As your ship is going down

Ill stand by and wach you drown

Remember kids...the more you post the geeker you get.

Posted

OK , osa ma obisnuiesc sa folosesc ca in loc de "k"

:)

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

• 5 months later...
Posted

uite aici : Install Creator Este versiunea freeware. :D

de asemenea uite si un Patch Macker poate o sa iti fie si asta de folos: Patch Maker

programele sunt usor de folosit...le-am testat chiar eu.sper sa-ti fie de folos.o zi buna. :D

ms mult :D

dsdsa.png

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.