ovidiu963 Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 Ziua buna.Nu sunt un expert in pc-uri si tocmai de aceea cred ca am ajuns la locul potrivit.Am avut pc-ul virusat si s-a rezolvat,dar cand dau start pe orice inseamna sunet(audio,mp3,etc)apare ca o intarziere distorsionata,iar dupa cateva secunde merge mai...binisor.Am formatat si am reinstalat windows,dar problema persista.PC-ul are placa de sunet onboard si am si o placa DELTA de la Maudio,de care am nevoie mereu.Astept raspunsuri.Multumiri
gaby Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 Salut Ovidiu, si bun venit pe forum Vad ca sistemul tau de operare este Windows, si nu Linux, deci topicul trebuia creat in sectiunea Windows si nu Linux, cum ai facut tu. Totusi, nu este nici o problema, topicul a fost mutat de mine, as dori doar sa fi putin mai atent. Referitor la problema ta, incearca sa urmezi sfatul dat de Smeagoll, si anume dezinstalarea si instalarea altor drivere corespunzatoare placii tale audio. Daca tot nu s-a rezolvat, revin-o cu noutati. Succes ! Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
aerosoul Posted August 7, 2009 Report Posted August 7, 2009 Cred ca driverul este vinovat, sau poate playerul audio (mai exact marimea bufferului). Succes! Programe si resurse gratuite pentru calculator - Computerica.ro
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now