Guest PcT Adds Posted January 1, 1970 Report Share Posted January 1, 1970 PC Troubleshooting Adds Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Smeagoll Posted April 22, 2007 Author Report Share Posted April 22, 2007 Salut...stie cineva cum as putea sa`mi pun tinta la awp?Cu siguranta este foarte cautata chestia asta si nu este considerat cod!Stie cineva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 am cautat si eu mai demult asa ceva si am gasit un skin pe care in prezent nu il folosesc si nu ti-as recomanda nici tie. totusi eu ti-l dau sa vezi cum e. Download Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
diaboliq Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 stitzi cum fac eu desenez un punct cu carioca unde e tzinta la pistol si e si la awp ..ca io mai trag si fara tzinta in caz ca nu atzi obs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cezar-uhl Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Diaboliq dute si te culca cu carioca cu tot ! ... Smeagoll SK1LLuL iti face tinta aia kre o vrei tuh daca intelegi ce vreau sa zic ! Quote Click here please ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Al3xXys Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 dak vrei poti sa iti iei de pe www.fpsbanana.com si dai la search AWP o sa-ti dea o gramada de skinuri unele si cu tinta Quote Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m0rph3us Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Diaboliq dute si te culca cu carioca cu tot ! ... Smeagoll SK1LLuL iti face tinta aia kre o vrei tuh daca intelegi ce vreau sa zic ! ← Aprob...aprob pozitiv ... diabolique...dak iti desenezi tinta aia imaginara...o sa faci frag cu awp doar dak omul e la 1 m de tine...dak incerci sa tragi mai de la disntanta...tre` sa ai un bulan 0.01 % sa`l nimeresti ...Smeagoalle...la fel...dak iti pui tinta la awp...nu rezolvi nimic...il omori pe ala numai dak e foarte aproape de tine...cea mai buna solutie...fast zoom sau skilL pentru no-zoom Quote So lonely ... so NUMB ... dNd dutetareTURBO.ro # NOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts