Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut.

Mi-am cumparat de curand un laptop Toshiba si nu reusesc sa-mi dau seama ce drivere imi trebuie. Sistemul de operare este Windows 7 si am citit ca isi "ia" singur driverele, dar am citit de asemenea ca nu sunt cele mai bune. Asa ca intrebarea mea este ce drivere sa iau.

Acesta este laptopul, chiar de aici l-am cumparat.

http://www.azerty.ro/laptopuri/laptop-toshiba-satellite-c855-141-white-pearl-intel-pentium-b960-500gb-4096mb

• 5 months later...
  • 2 months later...
  • 6 months later...
Posted

pentru aproape 99% din driverele pe care nu le gaseam  am descperit o solutie

Ruseasca

DRPSU

Drive PAck Solutions

incercatil  este foarte util

te scapa de o gramada de serch uri pe gooooogle

bafta

• 4 weeks later...
Posted

Eu unul nu recomand Driver Genius, mi-a făcut o fază urâtă cu PC-ul, mai exact aveam driverul plăcii video de pe site-ul laptop-ului și Driver Genius mi-a spus că există un update.

Ok, i-am făcut update.. apoi toate jocurile mergeau sacadat, se făcuse praf la propriu.

Singurul program în care am încredere este Uniblue Driver Scanner. Nu este gratis, dar nici imposibil de obținut și mi se pare chiar deștept programul, în plus are o interfață ce mă face să-i ofer mai multă încredere.

• Upvote 1
  • 2 years later...
Posted

Am nevoie pentru : Intel (R) Atom (TM) CPU N270 - 1.60 GHz 

- memoria ram 2GB ( vreau sa instalez windows 7 ). Nu stiti ce drivere ar trebuii ca sa le descarc pe fiecare in parte ?

Posted

Pe link-ul oferit de gaby, puțin mai jos ai o secțiune numită ”Service”... intri acolo și au să-ți apară driverele de care ai nevoie. Ai și pentru Window XP, și pentru Windows 7.

• gaby unpinned this topic

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.