Jump to content

Dupa Vaccinarea Impotriva Gripei Porcine, Diagnosticat Cu O Maladie Rara


gaby

Recommended Posts

Apropo de

ANDOgrafia_an_Dar_gripa_ovina_-2534.gif

Astazi, am primit ca de obicei newsletter-ul ce continea cateva stiri interesante, printre care si:

Un baiat de 14 ani din Virginia, SUA, a fost diagnostcat cu sindromul Guillain-Barre, la cateva zile dupa ce a fost vaccinat impotriva virusului H1N1, scrie, joi, msnbc.msn.com. Aceasta maladie poate fi fatala, ataca nervii periferici, provoca paralizie si incapacitatea de a respira. Jordan McFarland, care practica atletism la nivel profesionist, a ajuns la spital in scaun cu rotile, cu dureri groaznice de cap si de picioare si spasme musculare. Dupa ce a fost investigat de medici, adolescentul a fost diagnosticat cu sindromul Guillain-Barre. Boala a intervenit in urma vaccinarii impotriva gripei porcine.

Baiatul va avea nevoie de patru pana la sase saptamani de supraveghere atenta si de terapie fizica, pentru a-si reveni. "Doctorii mi-au spus ca ma voi recupera, dar voi avea nevoie de ceva timp", a declarat Jordan.

Reprezentantii spitalului au refuzat sa faca comentarii asupra cazului, chiar daca jurnalistii au obtinut permisiunea familiei de a-l face public.

La sfarsitul lunii iulie a acestui an, autoritatile sanitare britanice i-au avertizat pe neurologi sa fie in alerta in momentul declansarii campaniei de vaccinare impotriva gripei porcine. Motivul? Un vaccin similar este suspectat ca a provocat o boala neurologica rara si decesul a 25 de pacienti in SUA, in 1976.

Avertismentul a fost facut printr-o scrisoare a Health Protection Agency din Marea Britanie care, in data de 29 iulie, a fost trimisa unui numar de 600 de specialisti in neurologie. Scrisoarea avertiza ca un vaccin similar impotriva gripei porcine, care a fost testat in 1976 in Statele Unite, era asociat sindromului Guillain-Barre.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

In liceul la care invat,au fost depistate 2,3 cazuri... Dar nu cred ca aceasta prostie ar trebui sa fie obligatorie...fiecare are dreptul de a alege. Insa am citit ceva interesant acum ceva vreme,si anume ca cei de la ONU vor sa modifice putin drepturile omului ... sa scoata dreptul la opinie/libertate pentru a se putea face vaccinul obligatoriu ...

Suna stupid nu ?:-??

fWy1P.gif

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.