Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am observat ca multi membrii ai acestui forum, au ora setata incorect, asa ca m-am gandit sa fac un mic tutorial in care sa explic cum puteti seta ora corect.

In primul rand, pentru a verifica daca aveti ora setata corect, uitati-va la ora calculatorului dumneavoastra, apoi la ora forumului:

verificare.png

* Daca acestea coincid, ca in imaginea de mai sus, atunci inseamna ca totul este ok.

** Daca acestea nu coincid atunci, urmati pasii de mai jos, pentru setarea corespunzatoare a orei.

1) Pentru inceput mergeti in My Settings:

settingsuz.png

2) Odata ce ati dat click pe My Settings vi se va deschide un panou cu toate setarile contului dumneavoastra:

youroptions.png

Va uitati la Time Zone, si veti seta:

• (GMT +2:00 Hours) -> Iarna
  • (GMT +3:00 Hours) -> Vara

!!! Puteti bifa si optiunea DST Correction.

Cam asta ar fi tot ce aveti de facut. Sper ca de acum inainte sa nu mai fie probleme :D

Succes :pct2:

• Upvote 3

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Da, exista ceasul forumului. Eu pot sa setez ceasul forumului sa indice ora din America, de exemplu. Nu este nicio problema, singurul inconvenient este acela ca daca eu postez ceva, astazi la ora 13:00 (ora Romaniei), tie daca ai setata ora din New York o sa-ti arate ca am postat la ora 6:00...

Cum pot sustine forumul?
--------------------

• 11 months later...
  • 4 months later...
Posted

Pai, dupa (GMT +3:00 Hours) mai sunt trecute niste orase, care nu sunt asa importante, avand in vedere ca Bucurestiul nu este pe acolo :P. Important e sa alegi optiunea GMT +3, cand se trece la ora de vara ;)) si GMT +2 cand se trece la ora de iarna :brr:.

• Upvote 1

Cum pot sustine forumul?
--------------------

• 3 years later...
Posted

Gaby, ai putea face treaba asta transparent prin crearea unui script simplu care sa modifice GMT-ul la toata lumea in tabela specifica fiecarui user din baza de date. Il rulezi manual sau prin cron la o data aproximativa (ultima duminica din martie si octombrie).

• Moderators
Posted (edited)
UPDATE members SET time_offset=3

Comanda SQL la baza de date. Nu l-am incercat, desi nu vad de ce nu ar merge.

3 = GMT+3

2 = GMT+2

Later Edit: L-am testat pe un forum ipb 3.4.6. E bun.

Edited by Courage
  • Upvote 1
  • gaby changed the title to Setarea orei corecte pe forum
  • gaby unpinned this topic

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.