Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am doua placi video:

-GeForce FX 5500 256 Video RAM

-GeForce FX 5200 128 Video RAM

Si un Calculator:

Hpworkstation xw4100

In calculator am gasit trei sloturi pentru placa video.

Pot sa le pun pe ambele placi video.

I'm not a complete noob, some parts are missing ...

Posted

Ai incercat? Din cate am inteles depinde ce placa de baza ai. Daca suporta SLI, daca e mai veche iti va trebui un fel de adaptor (o mica placa care intra in slotul dintre cele 2 placi video).

Daca merge, biosul ar trebui sa faca schimbarile necesare..Ah da, si trebuie activat din Nvidia control panel.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Nu stiu, dar se poate sa se strice sursa daca e una f slaba (si cand moare susra, iti mai arde deobicei si altceva pe acolo).

Din cate am citit, o placa video de acel gen consuma in jur de 40-50w.

Cat are sursa ta? Daca are vreo 300-350W at as incerca sa vad daca merge SLI.

Totusi nu sunt foarte in tema cu lucrurile de genu, asa ca ai grija. Se poate sa fi gresit.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Mai multe detalii despre Crossfire si SLI, aici:

In general, SLI merge bine cu acelasi tip de placi video si eventual bios-uri diferite. Tousi, in principiu ar trebui sa mearga (cu putin mai multa munca) - ultimele revizii de SLI suporta placi diferite, dar acelasi GPU. Nu mai stiu insa ce inseamna exact ultimele revizii de SLI (SLI32, update de Bios la orice MB cu SLI etc).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

...Cand am incercat sa pun placa am constatat ca defapt nu erau mai multe sloturi pentru placa video, era unul singur pentru video si inca 3 care nu stiu la ce folosesc.

I'm not a complete noob, some parts are missing ...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.