Jump to content

Probleme Cu Jocurile - Merg Greu

GIGAbit

Recommended Posts

As vrea sa anunt ca am o problema cu toate jocurile desi am cerinte pentru ele.Nu stiu dc am un calculator bun 2GB RAM placa: 256mb Nvidia Gforce 7700 Procesor dual-core 2,5 GHtz .Miam luat asa niste jocuri nu cine stie ce Risen,Gothic3 si altele nu prea mari da pentru care am cerinte din plin Si mi-au mers foarte greu in reluari nici nu puteai sa le joci.La fel toate jokurile cu astfel de cerinte sau mai mari imi merg ff greu.Calculatorul e nou programele-mi merg perfect antivirusu perfect totul in afara de jocuri .

Daca stie cineva sa ma ajute va rog sa postati

• Upvote 1

Am reinstalat windousulde vreo 10 ori din pakate tot nu merge cat despre drivere sunt sigur ca le am instalate am instalat tot ce se putea de pe CD ul calc ulatorului.Mentionez ca atunci cand lam cumparat aveam LINUX pe calculator EU am bagat windous xp sp3 ca numi placea linuxu

Am reinstalat windousulde vreo 10 ori din pakate tot nu merge cat despre drivere sunt sigur ca le am instalate am instalat tot ce se putea de pe CD ul calc ulatorului.Mentionez ca atunci cand lam cumparat aveam LINUX pe calculator EU am bagat windous xp sp3 ca numi placea linuxu

Hmmm,incearca alta versiune,poate SP2 ... . Daca nu merge nici asa,o fie vreo defectiune de la calculator ... .

fWy1P.gif

Wa torente exista. ai 30 de zile timp sa vezi cum e, apoi iti va cere licenta( sau folosesti un activator intre timp..lucru ilegal dar ieftin).

Iati EVEREST, uitate ce componente ai, si cauti pe siteul producatorului driverele la tot tot tot, de la placa video la portu USB si butonu de POWER.

Poate o fi si invechite driverele si apar ceva conflicte..shit happens you know.

love is a verb
Love is a doing word

Si eu tind sa cred ca problema ta poate fi cauzata de driver. Incearca sa instalezi ultimul driver de pe site-ul producatorului placii tale video.

Daca reduci rezolutia si detaliile in jocuri, acestea merg tot sacadat ?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

...mai poate fi ceva... lucru intalnit de mine pe o structura asemanatoare de computer cu exceptia procesorului... avand un bios foarte complicat cu tot felul de setari, din greseala utilizatorul "apasase" ceva butoane la configurare si incarcase "fail safe settings" care faceau dintr-un manilla 3600+ (2.0ghz) un procesor la 1.0 ghz... problema s-a rezolvat prin configurarea corecta a biosului...

...oricum de preferinta ar fi sa ne dai ceva mai multe detalii legate de comp, special placa de baza... take care

cand ai instalat windowsul ai formatat partiile?Verifica daca dimensiunea partiilor corespunde cu cea a hard disk`ului daca nu incearca sa formatezi toate partuiile pentru ca linuxul isi creeaza un backup si ala de multe ori face treaba nasoala!anyway daca instalezi windowsuri cum ar fi last xp blackxp astea iti vor creea probleme cand o sa instalezi driverele tale!Incearca un sp3 simplu cu o formatare completa si vei avea succes!O alta varianta e un load default la bios sau un update!Bafta

• 6 months later...

Hmm, nu stiu ce sa zic despre eventualele probleme "lasate" in urma de linux, asta e subiectiv! La configuratia pe care ai avansa-to tu, nu vad decat 2 eventuale probleme, in aparenta: 1) Frecventa procesorului nu este decenta(1 Ghz sau mai mica, din diverse cauze)

2) Driverul placii video nu este instalat si tu nu iti poti da seama cand este sau cand nu este instalat.

In alta ordine de idei, presupunand ca nu exista probleme de software(sistem de operare bushit), si mai presupunand ca acei 2 Gb de RAM nu dau erori sau lucreaza haotic, pasii de urmat ar fi urmatorii: 1) Intrat in BIOS si selectat functia Restore Bios standard settings, NU Fail Safe Settings, ci functia care restaureaza setarile standard(default) din fabrica, save si exit bios. 2) www.nvidia.com , download Desktop Driver pentru placa ta video si install, pana nu iti confirma ca driverul a fost instalat cum se cuvine,nu iti dezlipesti ochii de pe el.. :)

altele ce ai mai putea sa faci, este sa stai geana pe task manager, in ideea ca e vreun proces aiurea pe acolo care tine procesorul pe la 100% constant(am patit-o cu de astea), click dreapta pe My computer, selectezi Device Manager si analizezi lista aia sa te asiguri ca toate driverele sunt instalate...

Asta in prima faza... acum ramane posibilitatea si incompatibilitatii componentelor din sistem, daca l-ai ansamblat tu, sau daca nu, sa nu fie vreo componenta defecta... dar astea deja sunt ultimele probleme la care te gandesti... :)