Jump to content

Recommended Posts

Posted

Stie cineva ceva ce ar putea face un elev pentru asi face bani de bere si tigari?

Gen facut tabeluri in excel(asemanator contabilitate?), chestii simple facute pe comp, sau idei, lucruri pe care leati facut voi pentru un ban in plus, dar care sa nu fie cu orar fix si putine ore pe zi. (deci fara impartit pliante sau lucrat la un bar)

Gen primesti ceva de facut, si ai 3 zile la dispozitie.

Deci?

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Lenevit? e buna asta?

Sincer nu prea vad sa fiu bun la nimic util.

De exemplu am cautat sa fac ceva cu photoshop, dar ar dura prea mult pentru ca nu prea stiu photoshop(deci ma misc f lent).

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Da, chestia aia e super, dar ar fi o problema(ignorand ca postul e de 2 ani): nu stiu php si nimic cu creare de pagini web(vara asta planuiam sa ma pun sa invat chestii de genu).

Sa inteleg ca partea cu lenevitu ma califica ca un bun angajat al pctroubleshooting.ro? Accept plata in tigari :))

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Da, chestia aia e super, dar ar fi o problema(ignorand ca postul e de 2 ani): nu stiu php si nimic cu creare de pagini web(vara asta planuiam sa ma pun sa invat chestii de genu).

Hmm, pai nu prea stiu ce sa-ti sugerez altceva :-s.

Sa inteleg ca partea cu lenevitu ma califica ca un bun angajat al pctroubleshooting.ro? Accept plata in tigari :))

Nu, nu. Era una dintre variantele de "job-uri" :)).

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Uite aici un site pe care poti sa gasesti ceva de lucru freelancer.com. Daca mai e cineva interesat poate facem o echipa si ne apucam de treaba.

Sau mai simplu cu doar cateva click-uri pe zi(daca te intereseaza inscriete pe site-urile din semnatura).

• 1 month later...
Posted

Daca poti desena bine in photoshop ai putea sa faci desene si sa le vinzi ca print-uri pe DeviantArt.

Sau daca stii destula engleza ai putea deveni un "YouTuber", dupa 20.000 de subscribers poti sa devii un partener youtube si primesti bani pentur fiecare click pe unul din videourile tale.

I'm not a complete noob, some parts are missing ...

Posted

Totusi 20.000 de abonati nu sunt usor de strans :-s:)).

Poti devenii partener si sub 20.000 daca ai un continut de calitate.

I'm not a complete noob, some parts are missing ...

Posted

Eu sunt inscris de mult pe Palmbux, a fost o perioada cand vizitam zilnic site-ul, mi-am inchiriat si referrals, dar nu prea crestea contul doar din click-uri si am renuntat. Poate mai trebuia sa fac si altceva pentru un cont mai mare, dar nu stiu ce. Nu prea am inteles bine mecanismul jocului ca sa ma pot extinde, in schimb tot crestea Direct Purchases si nu stiu la ce imi folosea.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.