Jump to content

Recommended Posts

Posted

Stie cineva unde imi pot repara si eu imprimanta ?

As dori daca stiti vre-un magazin ceva prin zona lacul tei-colentina sa postati aici.

Problema mea cu imprimanta este ca nu se mai aprinde, apas pe acel buton si...nothing si are un beculet langa un cartus care licare mereu :(

Daca nu stiti vre-un magazin poate stie cineva de pe aici ce ii pot face. :(

Posted

da, poate fi o problema si de la cartuse, daca nu este de la cartuse si e stricata, (cand ti-ai cumparat-o banuiesc ca ti-a dat si garantie la ea nu?) si vezi ca scrie acolo locul unde trebuie sa o duci.Daca ai gasit incearca acolo.Prin zona lacul tei colentina eu unul nu cunosc,dar incearca cum ti-am spus m-ai sus. succes ;;)

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Daca ar fi cartusurile goale i-ar fi precizat asta in windows, mai toate softurile de la imprimante fac asta cand sunt goale cartusurile...

aici s-ar putea sa aiba service de reparatii imprimante, daca vrei sa gasesti mai multe service-uri da un google search

Posted

La chestia cu cartusurile m`am gandit si eu, ciudat este ca am un coleg cu aceeasi problema, si-a incarcat cartusurile si tot la fel.

N`am mai folosit-o de mult pentru ca cu toate ca se aprindea, nu facea nimic cand dadeam print, de curand am observat ca nici nu se mai aprinde, este stricata sigur. Crad ca pana la urma decat s-o repar si sa-i reincarc cartusurile, mai bine imi iau alta si e mai ok. Va multumesc pentru ajutor! ;)

Posted

Ce imprimanta ai ? Daca este vreo pocnitoare de asta ieftina si nu ai garantie la dansa iti recomand sa-ti cumperi alta noua, nu merita timpul si bani pierduti prin service-uri...

Posted

Nu mai are rost s-o duci la reparat. O noua imprimanta este mai bine, si ca o indrumare, evita lexmark-ul !!! orienteaza-te spre un hp,canon,epson sau xerox daca vrei ceva laser(stau bine la calitate/pret).

• 11 months later...
Posted

are dreptate jhonny.....evitati cu orice prtez lexmark...nu sunt bune...se consuma cartusul repede...se usuca foarte repede....sunt scumpe cartusurile noi...fac fite la instalare etc... am si eu Lexamrk Z605 si am avut mereu probleme cu ea

" N-am, pleacă ! "

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.