Jump to content

Starcraft 2 Wings Of Liberty Review


gaby

Recommended Posts

StarCraft II Wings of Liberty, dupa cum stiti, reprezinta prima parte a unei trilogii Starcraft II, enorm de mult asteptata de milioanele de fani ale francizei si pot spune cert ca producatorii au inceput cu dreptul, ridicandu-se poate peste asteptari, care si asa erau destul de inalte mai ales ca au trecut 10 ani de la aparitia predecesorului.

55720425.jpg

Starcraft II nu reinventeaza conceptul de strategie sau aduce schimbari revolutionare in gameplay, ci a preferat sa completeze formula originala care inca este una din cele mai atragatoare astfel multumind orice jucator care va incerca aceasta experienta, de la cel old-school care a crescut cu Starcraft, dar si pe cei noi veniti in acest univers fantastic.

96668132.jpg

Povestea nu este foarte complicata bazandu-se pe celebrele clisee Hollywoodiene care au marcat istoria entertainment-ului de zeci de ani si personal cred ca la acest capitol Starcraft II poate primi o bulina neagra, insa prin detalierea grafica fantastica si dialogurile amuzante pe alocuri, linia narativa isi indeplineste cu brio obiectivele sale, de a reda evenimentele intr-un mod cat mai atractiv.

65566741.jpg

Acest titlu ofera mult mai mult de cateva ore de distractie, propune o experienta extrem de complexa si de variata, fie online sau campanie, cerand de la jucatori atentia si implicarea sentimentala meritata.

88752541.jpg

Campania surprinde evenimentele numai din privinta oamenilor, Terrans, pastrand celelalte doua rase, Protoss si Zerg, pentru restul titlurilor din trilogie. Dar tinand cont de varietate extraordinara a misiunilor, a sistemului de upgrade si a modului in care este expusa linia narativa, aceasta "singura" campanie nu reprezinta un dezavantaj mare si va garantez ca veti uita sau nici macar observa micile greseli aparute.

23714950.jpg

Dupa cum am precizat mai sus, misiunile vor face deliciul modului single-player, incepand cu secventele cinematice foarte bine realizate si continuand cu marea varietate a obiectivelor de indeplinit, care te vor surprinde in permanenta chiar daca sunt intr-un numar destul de mare. Dar cel mai bine ar fi sa incercati campania pentru a va face o idee mai buna asupra calitatilor sale si garantez ca multi dintre voi o sa doriti sa o reluati.

43410855.jpg

Trecand spre partea multiplayer, jucatorii neexperimentati vor avea probleme destul de serioase in fata celor care cunosc in detaliu mecanica de joc inca de la prima parte a francizei, dar jocul ofera o serie de tutoriale si hint-uri care iti pot pregati startul. Un mare dezavantaj a lui Starcraft II este lipsa unui mod LAN care ar putea scuti multi jucatori de la necesitatea crearii unui cont pe Battle.net.

92139680.jpg

Jocul online ofera o serie de elemente remarcabile, incepand cu hartile care accepta pana la 12 jucatori si diferitele moduri de joc care personalizeaza fiecare lupta dupa cele mai ciudate preferinte.

Ar fi foarte multe lucruri de spus despre Starcraft II Wings of Liberty, dar cel mai bine ar fi sa il incercati, deoarece este un candidat serios pentru jocul anului acesta si sigur este unul din cele mai reusite strategii ale ultimilor ani.

Iata mai jos un trailer de Gameplay din Stacraft II:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.